''Çocuklarımızın başarısı, Türkiye'yi muhasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır''

Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yazılı bir açıklama yaptı.

Tekirdağ 21.04.2017 20:56:00 0

Ceylan; ‘’Milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının ve ilk Meclis Başkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 97. yılını kutlamanın onurunu ve gururunu yaşamaktayız. 

 

"Milletin istiklalini yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır." Parolasıyla yürütülen İstiklal Mücadelesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması, vatanın kurtarılması ve Cumhuriyet'in ilan edilmesiyle nihai hedefine ulaşmıştır.

 

Milletimiz, istiklal mücadelesinde topyekûn hareket ederek, birlik ve beraberliğinden aldığı güçle imkânsız denileni başarmıştır. Geleceğimizin teminatı siz çocuklarımızın başarısı, Türkiye'yi muhasır medeniyetler seviyesine taşıyacaktır. Bu anlamlı günde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla anıyor, başta çocuklarımız olmak üzere tüm Tekirdağlı hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum. Sevgilerimle’’ dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10