Makama Şeran oturdu

Kapaklı Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan, '23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı' dolayısıyla makam koltuğunu Sanayiciler İlköğretim okulu öğrencisi Berk Şeran'a devretti.

Kapaklı 23.04.2017 19:37:00 0
Makama Şeran oturdu

“ÇOK MUTLUYUM”

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sanayiciler Ortaokulu öğrencileri Berk Şeran, İnci Serin ve Ayşe Defne Çetinkaya öğretmenleri ile birlikte Kapaklı Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan’ı ziyaret ederek çiçek takdim ettiler. Temsili Belediye Başkanlığı için makam koltuğunu devralan Berk Şeran; “Bugün bu koltukta oturduğum için çok mutluyum. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum. 23 Nisan TBMM kurulduğu günüdür. Türk milletinin egemenliğini ilan ettiği bir gündür. 23 Nisan her çocuk için önemlidir. Çünkü dünyada tek bir çocuk bayramı vardır. 23 Nisan bizler için önemli bir değerdir” şeklinde konuştu.

 

TALİMAT VERDİ

 

Temsili olarak Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Berk Şeran daha sonra isteklerini dile getirdi. Park ve Bahçeler müdürünü makamına çağıran Şeran Çocuk parklarının çevresindeki korumaların daha artırılması talimatını verdi. Şeran daha sonra Zabıta Müdürünü makamına çağırarak ilçe içerisindeki gıda denetimlerinin daha da sıklaştırılarak devam etmesi talimatını verdi.

 

HEDİYELER VERDİ

 

Çocukların bayramını kutlayan Kapaklı Belediyesi Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan, eğitime verdikleri önemi ifade ederek, kentimizin gelişimi için çalışmaların devam ettiğini kaydetti. Erkan“ Bizlere verdiğiniz talimatları en kısa sürede yerine getireceğiz. Tüm müdürlüklerimiz istek ve taleplerinizi programlarına aldı. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Türkiye'de kadar her makama çocuklarımız oturuyor. Bunun amaç ve gayesi yarının gençleri ve yöneticileri olan çocuklarımıza bu idareciliği sevdirmek. Bu makamlarda kendilerinin de olabileceğini benimsetmektir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı Kutluyorum.” dedi. Makam ziyareti sonunda, Kapaklı Belediye Başkan Vekili Halil İbrahim Erkan ziyarette bulunan öğrenci ve öğretmenlere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10