BAL'ı Çerkezköy halkına armağan ediyoruz

1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Süper Amatör Lig'in tamamlanmasının ardından yaptığı açıklamada ligi şampiyon olarak tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade ed

Çerkezköy 24.04.2017 12:52:00 0
BAL

LİG’İ MAĞLUBİYETLE  TAMAMLADI

 

1911 Çerkezköyspor takımı Süper Amatör Lig’in son hafta karşılaşmasında Sarayspor takımına konuk oldu. Pazar günü oynanan müsabakaya genç ağırlıklı çıkan temsilcimiz rakibi karşısında istenilen futbolu ortaya koyamazken, müsabakadan da 4-1’lik skorla mağlubiyetle ayrıldı. 1911 Çerkezköyspor bitime iki hafta kala şampiyonluğunu ilan ederken, son hafta karşılaşmasından mağlubiyetle ayrılmasına rağmen ligi en yakın takipçisi Kapaklıspor’un üç puan önünde tamamladı.

 

SARAY YÖNETİMİNİ TEBRİK ETTİ

 

Sarayspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan 1911 Çerkezköyspor Kulüp Başkanı Murat Narçın, Sarayspor karşılaşmasına genç ağırlıklı oyuncularla çıktıklarını ifade ederek, “Bütün as oyuncularımızı sakladık. Velimeşe Belediyespor takımının yeneceğini tahmin ediyorduk ama bir ihtimal Çorlu 1947 maçı için as oyuncularımızı sakladık. Sarayspor takımını tebrik ediyoruz. Gayet güzel top oynadılar ve maçı aldılar. Genç kalecimiz dört gol yemesine rağmen maçın yıldız oldu. Çok güzel bir karşılaşma çıkardı ve kendisi adına sevindirici bir durumdur. Buradan iki sezondan beri bizlere sahasını açan orada her türlü imkanı sağlayan Sarayspor yönetimine ve özellikle de Belediye Başkanı Nazmi Çoban’a teşekküre diyoruz. Bütün imkanlarını bizlere sundular. Başkan Nazmi Çoban yanımıza kadar gelerek bizleri tebrik ettiği için de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAMDI

 

Süper Amatör Lig’i hayırlısıyla bitirdiklerini sözlerine ekleyen Kulüp Başkanı Narçın, “Velimeşe Belediyespor takımının 3.Lig’e çıkması sadece bizim için değil Tekirdağ takımların önünü açmış oldu. Velimeşe’yi şuana kadar ki mücadelesinden dolayı tebrik ediyoruz, Tekirdağ’ımızın gururu oldular. Kendilerine profesyonel ligde de başarılar diliyoruz. Lig boyunca en büyük destekçimiz Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay oldu. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bizlerde de yönetimde ki bazı arkadaşlarımız ve yönetici olmadıkları halde bizlerin yanında olup bizlerden bile fazla gayret gösteren ağabeylerimiz vardı. Bunlarla beraber kenetlendik ve şampiyon olacağımıza inanıyorduk” diye konuştu.

 

GÖREVİMİZİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİK

 

Velimeşe Belediyespor takımının 3.Lig’e çıkacaklarını tahmin ettiklerini ifade eden Murat Narçın, “Velimeşe’nin 3.Lig’e çıkmasıyla birlikte bizde baraj maçı oynamadan BAL’a çıkmış olduk. Çerkezköy’ü yakıştığı yere taşıyacağımıza olan inancımız sonsuzdu ve bunu da başardık. Bizlere inanan, güvenen  insanları mahcup etmedik. Görevimizi futbolcular ve bizler layıkıyla yerine getirme gayreti içindeydik. Bunu da başardığımıza inanıyoruz. Şampiyonluğu ve BAL’a çıkmamızı da tüm Çerkezköy halkına armağan hediye ediyoruz” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10