Masaj salonları denetlendi

Çerkezköy'de faaliyet gösteren masaj salonlarına Emniyet ve Zabıta ekipleri tarafından operasyon düzenlendi. Tekirdağ ve Çorlu'da yapılan operasyonlara Çerkezköy'de devam edilirken, operasyonda masaj salonlar?

Çerkezköy 26.04.2017 14:20:00 0
Masaj salonları denetlendi

TEK TEK DENETLEDİLER

 

Tekirdağ ve Çorlu’da masaj salonlarına düzenlenen denetimler Çerkezköy ile devam etti. Dün saat 14.00 sularında gerçekleşen denetimlere İlçe Emniyet Müdürlüğü, Zabıta, SGK, Maliye ile İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri katıldı. İlk olarak Öztrak Caddesi üzerinde bulunan Huzur, Spa ve Masaj salonuna giden ekipler işletme sahibinin İstanbul’da olmasından dolayı kapalı bulunan masaj salonundan ayrıldılar.

 

TÜM SALONLAR USULÜNE UYGUN HİZMET VERİYOR

 

Ekipler daha sonra Klas, Spa ve Masaj salonuna geçerken, burada çalıştırma ve hizmet belgeleri kontrol edildi. Kontrol sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanmazken, kontrollerin genel bir uygulama olduğu ifade edildi. Ekipler daha sonra diğer masaj salonlarında da denetimlerini gerçekleştirirken, tüm salonların usulüne uygun bir şekilde hizmet verdikleri ifade edildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10