Süper Lig tamamlandı

Süper Amatör Lig hafta sonunda oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. 1911 Çerkezköyspor'un şampiyonluğu ile tamamlanan ligde Ergene Belediyespor, Hayrabolu Belediyespor ve Büyük Çınarlıspo

27.04.2017 19:39:00 0
Süper Lig tamamlandı

ŞAMPİYON MAĞLUBİYET İLE KAPATTI

 

Saray Belediyespor Tekirdağ Süper Amatör Ligindeki son maçında haftalar öncesinden şampiyonluğunu garantileyen 1911 Çerkezköyspor deplasmanda Saray Belediyespor’a konuk oldu. Kendi seyircisi önünde iyi bir mücadele örneği ortaya koyan ev sahibi ekip Saray Belediyespor as oyuncularını değerlendiren şampiyon 1911 Çerkezköyspor’u 4-1 mağlup ederek sezonu galibiyet ile tamamlamış oldu. Saray Belediyespor, 2016-2017 sezonunda 26 kez mücadeleye çıktı ve toplamda rakip ağları 73 kez sarsan Saray Belediyespor kendi kalesinde ise 33 gol gördü. 40 averajı bulunan ve 47 puan toplayan Saray Belediyespor ligi 5.sırada tamamladı.

 

KAPAKLISPOR HÜKMEN GALİP

 

Haftaya ikinci sırada giren Kapaklıspor ise ligden düşen rakibi Büyük Çınarlıspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle karşılaşmadan hükmen 3-0 galibiyet ile ayrıldı. Ligde 17 galibiyet altı beraberlik ve üç yenilgi alan Kapaklıspor sezonu ise 57 puanla ikinci sırada tamamladı. Sezon boyunca galibiyet alamayan ve ligden düşen Büyük Çınarlıspor dört puan toplayarak sezonu son sırada tamamladı. Ligden düşen Büyük Çınarlıspor gelecek sezon ise 1.Amatör Küme’de mücadele edecek.

 

EREĞLİ BÜYÜK BAŞARI YAKALADI

 

Tekirdağ Süper Amatör Liginin son haftasının açılış maçında M. Ereğlisi Belediyespor, deplasmanda Şarköyspor'u 3-1 mağlup ederek sezona galibiyetle veda etti. Geçtiğimiz sezon 1. Amatör Kümede şampiyon olarak Süper Amatör Ligine yükselen Marmara Ereğlisi Belediyespor, oldukça başarılı geçen bir sezon sonunda 56 puan toplamayı başardı. M. Ereğlisi Belediyespor’a Şarköy deplasmanında galibiyeti getiren golleri Mustafa Ayyıldız, Mercan Erkal ve Cüneyt Beştepe kaydetti.Marmara Ereğli Belediyespor sezonu 56 puanla üçüncü sırada tamamlarken, Şarköyspor ise sezonu 26 puanla düşme hattının bir basamak üstünde tamamladı.

 

KÜLTÜRSPOR VE ERGENE BELEDİYESPOR HÜKMEN MAĞLUP

 

Ligde dördüncü sırada yer alan Çorlu Kültürspor Muratlı Belediyespor deplasmanına sekiz oyuncu ile çıkıncı maç oynanmadı. Tertip komitesince alınan karar neticesinde karşılaşmada Muratlı Belediyespor’un 3-0’lık hükmen galibiyeti ile tescillendi. Çorlu Kültürspor sezonu 50 puanla dördüncü, Muratlı Belediyespor ise 41 puanla altıncı sırada tamamladı. Geçtiğimiz hafta ligden düşmesi kesinleşen Ergene Belediyespor dokuz kişi başladığı 1461 Karadenizspor maçında ilk 45 dakikada on faklı geriye düşünce ikinci devre maçtan çekildi. Tertip komitesinde alınan karar neticesinde ise karşılaşmada 1461 Karadenizspor’un 10-0’lık galibiyeti ile tescillendi.

 

SİTESPOR 37 PUANDA TAMAMLADI

 

Bu sezon ligde genç ve dinamik bir ekip ile mücadele eden Kapaklı Sitespor ligni son maçında Hayrabolu Belediyespor’u konuk etti. Zayıf rakibi karşısında genç bir ekip ile mücadele eden Kapaklı Sitespor her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. Kapaklı Sitespor sezonu 37 puanla sekizinci sırada tamamlarken, Hayrabolu Belediyespor ise dokuz puanla ligden düşen ekip oldu.

 

MÜTHİŞ MAÇTA AŞAĞI SEVİNDİKSPOR GALİP ÇIKTI

 

Ligin ikinci devresinde müthiş bir çıkış yakalayarak son haftalar öncesinde ligde kalmayı başaran Çorlu Gençlerbirliğispor deplasmanda Aşağı Sevindikspor’a konuk oldu. Her iki takımında müthiş bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada daha az hata yapan Aşağı Sevindikspor karşılaşmadan da 3-2’lik galibiyet çıkarttı. Aşağı Sevindikspor sezonu 33 puanla dokuzuncu sırada tamamlarken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise sezonu 30 puanda onuncu sırada tamamladı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10