Dünya şampiyonasında Çerkezköy'ü temsil edecekler

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Bulgaristan'ın Varna şehrinde düzenlenecek olan WSF Dünya Karate Şampiyonası'nda ilçeyi ve ülkemizi temsil edecek olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor

Çerkezköy 28.04.2017 20:27:00 0
Dünya şampiyonasında Çerkezköy

KAFİLE VARNA’YA GİTTİ

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan WSF Dünya Karate Şampiyonası’na katılmak üzere Bulgaristan’ın Varna şehrine gitti. 28-30 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonaya Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı kafilesinde Kulüp Başkanı Uğur Erem, Antrenör Murat Kıroğlu ile sporcular Müslüm Baştürk, İsmail Arapoğlu, Hüseyin Çetin, Burcu Özlükan, Gözde Çelik, Mustafa Oğulcan Alımcı ve Selim Sofuoğlu yer aldı.

 

“HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ”

 

WSF Dünya Karate Şampiyonası’na katılacak olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Karate Takımı’na başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Şampiyonaya 32 ülkeden yaklaşık 2 bin sporcu katılacak. Karate takımımızın gerek kentimizi, gerekse ülkemizi başarıyla temsil edeceğine inanıyorum. Çerkezköy Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek verdik, bundan sonrada destek vermeye de devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10