Çerkezköy ve Kapaklı'da devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kapaklı ve Çerkezköy'de devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Tekirdağ 28.04.2017 20:47:00 0
Çerkezköy ve Kapaklı

“KAPAKLI’YA HAYIRLI OLSUN”

 

Kapaklı Yanıkağıl ve Saray Büyükyoncalı yolu arasında yapımı tamamlanan beton asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra ise Karaağaç Mahallesine geçti.  Kapaklı ve Karaağaç Mahallesinin tüm cadde ve bağlantı yollarının asfalt kaplama çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Albayrak “ Karaağaç mahallemizde yıllardır yerleşim yerinin ortasından geçen ve açıkta akan kanalizasyon, kapalı sisteme dönerek biyolojik arıtma kolektörüne bağlandı. En mutlu olduğum çalışmalarımızdan birisi de tamamlanmıştır. Tüm Kapaklı ve Karaağaç'lı vatandaşlarıma hayırlı olsun” diye konuştu. Albayrak Karaağaç Mahallesi ziyaretinde vatandaşlarla sohbet edip öneri ve taleplerini de dinledi.

 

ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Kapaklı’dan Çerkezköy’e geçen Albayrak ilçe merkezinde yaptırılan kavak dere ıslah çalışmalarını inceledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hükümet Caddesi genişletme ve düzenleme çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Albayrak “ Çerkezköy ilçemizde tamamlanan Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesinin ortak projesi olan Hükümet Caddesi sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledik. İlçemiz için hayırlı olsun” diye konuştu.

 

KIZILPINAR’I DA ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesine geçen Başkan Albayrak Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli’yi muhtarlık binasında ziyaret ederek mahallenin genel durumu hakkında bilgi aldı. Albayrak daha sonra Kızılpınar Mahallesi İstiklal Caddesinde mahalle muhtarı Ahmet Milli ile birlikte devam eden alt yapı ve düzenleme çalışmalarını inceledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10