Yarım yamalak iş dedikleri bu olsa gerek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Hükümet Caddesi üzerinde yaptığı asfaltlama çalışmalarında yeni yapılan kavşak üzerindeki bir alandan geçen kabloy

Çerkezköy 30.04.2017 20:36:00 0
Yarım yamalak iş dedikleri bu olsa gerek!

PES ARTIK DEDİRTTİ

 

Uzun süre önce, Hükümet Caddesi üzerinde onarım ve yapım işlerine başlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri mühendislik harikası bir işe imza atmayı başardı. Çalışmaların uzamasından dolayı vatandaşlar kadar araç sürücüleri de her defasında tepkilerini dile getirirken, asfalt seriminin ardından yol üzerindeki kanal kapakları da pes artık dedirtti.

 

NASIL BİR ÇALIŞMA YAPILACAĞI MERAK KONUSU OLDU

 

Kanal kapaklarının yukarıda kalmasından dolayı araç sürücüleri sağlı sollu manevralar ile caddeden geçmeye çalışırken, duruma da tepki gösterdiler. Cadde üzerinde çalışmalar devam ederken, edinilen bilgilere göre caddeye ince bir kat daha asfalt serileceği ifade edildi. Diğer yandan ekipler yeni yapılan kavşak üzerindeki bir alandan geçen kabloyu parke taşlar ile korumaya alarak, üzerini asfaltlamaması ‘yarım yamalak iş dedikleri bu olsa gerek’ söylemini akıllara getirdi. Kablo üzerinde aşınma devam ederken, bu alan üzerinde ne gibi bir çalışma yapılacağı ise merak konusu oldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10