Uçurtma bahane çocuklar şahane

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından '23 Nisan Şenlikleri' kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi. Kuşbahçe mevkiinde organize edilen şenlikte minikler kadar aileleri de

Çerkezköy 30.04.2017 20:37:00 0
Uçurtma bahane çocuklar şahane

UÇURTMA ŞENLİĞİ DÜZENLENDİ

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında uçurtma şenliği düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen uçurtma şenliğine katılım yoğun olurken, Çerkezköy Belediyesi tarafından da otobüs kaldırıldı. Kuşbahçe Mevkiinde dün saat 13.00’da düzenlenen şenlikte öğrenciler velileriyle birlikte gönüllerince eğlendiler.

 

BİRBİRİNDEN RENKLİ UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNDE SÜZÜLDÜ

 

Şenlikte çocuklar, anne ve babalarıyla birlikte uçurtma keyfi yaşarken, kimi ailelerde piknik yaparak güzel havanın tadını çıkardılar. Birbirinden renkli uçurtmaların gökyüzünü süslediği Uçurtma Şenliği’nde kimi çocuklar, uçurtmasını yükseğe çıkarırken, kimisi de uçurtmasını uçurmada zorluk yaşadı.

 

OTOBÜSTEN KAÇMAK İSTERKEN ÇAMURA SAPLANDI

 

Diğer yandan bir araç sürücüsü Çerkezköy Belediyesi’ne ait otobüsten kaçmak istediği esnada aracını çamura sapladı. Uzun süre araç trafiğine kapanan araç yolu, çamura saplanan aracın uzun uğraşlar sonucunda saplandığı yerden çıkarılmasıyla araç yolu normal seyrine dönmüş oldu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10