Halkçı Liseliler Piknikte bir araya geldi

Çerkezköy'deki liselerden mezun olanların bir süre önce bir araya gelerek kurduğu Halkçı Liseliler Grubu, önceki gün Cumhuriyet Mahallesi Çerkezköy Belediyesi Tepe Piknik Alanı'nda bir araya geldi. Ha

Çerkezköy 8.05.2017 21:39:00 0
Halkçı Liseliler Piknikte bir araya geldi

HALKLA BİR ARAYA GELMEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

Çerkezköy Halkçı Liseliler Grubu Başkanı Mustafa Öz, Çerkezköy’deki liselerden mezun olan her yaştaki vatandaşların guruba dâhil olmasını istediklerini ve kentin gelişimine ve sosyal yaşamına zenginlik katmak için çalışmalar yapacaklarını ve ilk sosyal etkinliklerini de 7 Mayıs Pazar günü Cumhuriyet Mahallesi Belediye Piknik alanında bir araya gelerek gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. Öz şöyle devam etti; “İlk sosyal etkinliğimizi Liseliler buluşması olarak gerçekleştirmek istedik ve başarılı da olduk. Yaklaşık 100 kişinin katılım gösterdiği etkinliğimize de CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, ilçe yönetimi ve ilçe Gençlik Kolları Başkanı Can Avcılar ile Belediye Meclisi üyelerinden Ali Dede de katıldı. Katılımcıların etkinliğimizde bulunması bizleri onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu etkinliğimizi her yıl geleneksel hale getirerek, sürdürmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl daha kalabalık bir organizasyon yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

BİRÇOK LİSELİ YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİ

 

Mustafa Öz; “Gerçekleştirmiş olduğumuz piknik etkinliği sayesinde yıllar önce bir birini görmeyen arkadaşlar bu etkinlik sayesinde bir araya gelme fırsatı buldular. Eski öğrencilik anılarını yâd ettiler. Çok güzel bir buluşma ve kaynaşma etkinliği oldu. Yıllar sonra ayni okulda ve ayni sınıfta öğrenim görenleri bir araya getirdiğimiz için çok güzel olumlu tepkiler aldık ve çokta güzel bir etkinlik oldu. Önümüzdeki yıllarda öğretmenlerimizi de davet ederek etkinliğimize zenginlik katacağız” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10