Hedefleri bir engelli bireyi sevindirmek

Fevzipaşa İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri tarafından başlatılan kampanya kapsamında toplanan atık pil ve kapaklarla Sakatlar Derneği'ne tekerlekli sandalye alınacak.

Çerkezköy 8.05.2017 21:42:00 0
Hedefleri bir engelli bireyi sevindirmek

ATIK PİL VE KAPAK TOPLUYORLAR

 

Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma önderliğinde okul öğretmenleri Ferda Kayan, Çiğdem Çelik, Oğuzhan Kayan ile Özkan Sağlam ve okul öğrencileri tarafından kampanya başlatıldı. Kampanya kapsamında atık pil ve kapak toplayan öğrenciler, kampanya sonunda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi ile işbirliği yaparak engelli bir vatandaşa tekerlekli sandalye almayı hedefliyorlar.

TEKERLEKLİ SANDALYE ALMAYI HEDEFLİYORLAR

 

Okul Müdürü Hakan Asma yaptığı açıklamada, “Düzenlediğimiz atık pil ve kapak toplama kampanyamıza, okulumuz öğretmen, öğrenci ve velileri büyük destek sağlamışlardır. Öğrencilerimizin çevre bilincinin oluşması, toplumsal konulara duyarlı yetişmeleri için yaptığımız bu çalışmalar meyvelerini vermeye başladı. Öğrencilerimizle oluşturduğumuz atık pillerin doğaya verecekleri zararların önlenmesi bilinci ile atık kapakların biriktirilip, Sakatlar Derneği ile işbirliği yaparak engelli bir vatandaşımıza tekerlekli sandalye almayı hedefliyoruz” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10