Türk Metal Eğitimleri kesintisiz devam ediyor

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Metal Sendikasının eğitimlerinin aralıksız olarak devam ettiğini belirtti.

Çerkezköy 10.05.2017 20:40:00 0
Türk Metal Eğitimleri kesintisiz devam ediyor

’’EĞİTİMSİZ ÜYEMİZ KALMAYANA KADAR EĞİTİMLER DEVAM EDECEK’’

 

Murat Koçak; ‘’Türk Metal Sendikası olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de eğitimlerimizi kesintisiz olarak sürdüreceğiz. Ülkemizde sendikacılık tarihinde ilkleri başaran ve yaşatan sendika olarak, üyelerimizin bilinçlenmesi ve üretim kalitesinin artması için gerek yetkili olduğumuz işyerlerinde, gerek ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlamak için, büyük bir gayret ve çaba harcıyoruz. Yetkili olduğumuz işyerlerinde çalışan üyelerimizi eşi ile veya tek olarak eğitimlere göndermeye devam ediyoruz. Her zaman işçinin yanında olan ve emeğinin karşılığını alması için büyük bir mücadele veren Türk İşçi hareketinin lideri ve emekçilerin umudu olan Sayın Genel Başkanımız Pevrul Kavlak’a şahsım ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

‘’BODRUM’A 140 ÜYEMİZİ, KIBRIS’A DA 46 ÜYEMİZİ GÖNDERDİK’’

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, eğitimlerin, Ankara Büyük Anadolu Otel, Kıbrıs Büyük Anadolu Otel, Bodrum Büyük Anadolu Otel ve Bartın Büyük Anadolu Otel’de verildiğini de belirterek; “Türk Metal Sendikamızın sosyal sendikacılık adına düzenlediği ve devam eden eğitimlerine önceki günde Bodrum Anadolu Otel’deki eğitim için Çerkezköy Şubemizin yetkili olduğu işyerlerinde çalışan toplam 140 üyemizi gönderdik. Kıbrıs Büyük Anadolu otel’deki eğitime ise 12. Grup olarak 46 üyemizi eşli ve çocuklarıyla birlikte gönderdik. Türk Metal Sendikası Sosyal Sendikacılıkta çığır açmaya devam edecek. Türk Metal Sendikası olarak biz büyük bir aileyiz ve tüm aile ferlerimizin ve çocuklarının eğitim almalarını sağlıyoruz. Üyelerimizin her zaman en iyi koşullarda yaşamlarını sürdürmeleri içinde günün koşullarına göre toplu sözleşme yapıyoruz ve hiçbir üyemizi de mağdur etmiyoruz. Yapılan araştırmaya göre de Türk Metal Sendikası sendikacılıkta dünyada bir numara ve örnek teşkil eden bir sendika olması nedeniyle de gururluyuz. Türk Metal Sendikası üyeleri çalıştıkları işyerlerinde de ayrıcalıklı birer bireydir” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10