Tekirdağ 2.Amatör Ligde zorlu hafta

Tekirdağ 2.Amatör Küme'de beş grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak. D Grubu'nda oynadığı bütün karşılaşmaları kazanan lider Çerkezgücüspor evinde konuk e

12.05.2017 20:30:00 0
Tekirdağ 2.Amatör Ligde zorlu hafta

ÇERKEZGÜCÜSPOR ŞAMPİYONLUK MAÇINA ÇIKACAK

 

D Grubu’nda oynadığı sekiz karşılaşmayı da kazanarak 24 puanla liderlik koltuğunda oturan Çerkezgücüspor Pazar günü Veliköy Sahası’nda saat 14.30’da dört puanda bulunan Kızılpınar Uzayspor’u konuk edecek. Bu sezon müthiş bir performans sergileyen Çerkezgücüspor rakibi karşısında en az bir puan aldığı takdirde ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

 

KIZILPINAR EVİNDE

 

Lideri takibini sürdüren Kızılpınarspor ise 19 puanla ikinci sırada yer alıyor. Kızılpınarspor ise ligin son sırasında bulunan Samsunlular Yaşar Doğuspor ile karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Pınarçaspor ile Demirkaya Yenicespor karşı karşıya gelecek. Pınarcaspor ligde 10 puanla üçüncü, Demirkaya Yenicespor ise dokuz puanla dördüncü sırada yer alıyor. Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

E Grubu’nda oynadığı sekiz karşılaşmada yedi galibiyet bir mağlubiyet alarak 21 puanla ilk sırada yer alan Çukuryurtspor deplasmanda 18 puanla ikinci sırada yer alan Tekirdağ Marmaraspor’a konuk olacak. Şampiyonluk yolunda önemli karşılaşma ise Saray Sahası’nda Pazar günü saat 16.30’da oynanacak. Rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyecek olan Karaağaçspor ise evinde yedi puanla dördüncü sırada yer alan Kapaklı Kartalspor’u konuk edecek. Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşmada saat 16.30’da başlayacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında Güngörmezspor ile Küçükyoncalıspor Saray Sahası’nda puan mücadelesi verecek.

 

C GRUBU’NDA ÜÇ MAÇ VAR

 

C Grubu’nda Esenspor’un bay geçtiği haftada lider Misinlispor evinde puansız Paşaalanspor’u konuk edecek. Ergene Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 14.00’de oynanacak. Ligde ikinci sırada yer alan Ahımehmet Gençlikspor ise Ergene Sahası’nda saat 16.30’da Kırkgözspor’u konuk edecek. Orta sıralarda mücadele eden Muratlı 1935 ile Yıldız Gençlikspor’un karşılaşması ise Muratlı’da oynanacak.

 

100.YILSPOR LİDER

 

100.Yılspor’un lider olduğu B Grubu’nda Çerkezmüsellimspor haftayı bay geçecek. 24 puanla ilk sırada yer alan 100.Yılspor deplasmanda üç puanı bulunan Şalgamlı Gençlikspor’a konuk olacak. 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma saat 15.00’de başlayacak. Ligde ikinci sırada yer alan Karacakılavuzspor ise deplasmanda Karadeniz Gençlikspor’a konuk olacak. Karşılaşma ise aynı sahada saat 19.00’da oynanacak. Ligden ihraç olan Lahana Yeşilovaspor’un rakibi Kumbağspor ise haftayı 3-0’lık hükmen galibiyet alacak.

 

HAFTANIN MAÇI ŞARKÖY’DE

 

Eriklice Zeytinspor’un lider olduğu A Grubu’nda üç karşılaşma oynanacak. Lider Eriklice Zeytinspor hafta sonunda takipçisi Kozyörükspor’u konuk edecek. 2.Amatör Ligde haftanın en önemli karşılaşması ise Şarköy Sahası’nda saat 15.00’de başlayacak. 18 puanla üçüncü sırada yer alan Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor ise deplasmanda bir puanı bulunan Kazanderespor’a konuk olacak. Karşılaşma ise 13 Kasım Sahası’nda oynanacak. Şarköy Yıldız Gençlikspor’un bay geçtiği haftada 12 puanlı Yavuzspor ile dokuz puanlı Tekirdağ İdman Yurduspor 13 Kasım Sahası’nda puan mücadelesi verecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10