Duygu ayrı Coşku aynı

Engelliler haftası dolayısıyla, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'nin düzenlediği etkinlikler kapsamında önceki akşam engelli erkek üyelere bir günlük vatan görevi verildi, sembolik olarak askere

Çerkezköy 12.05.2017 20:37:00 0
Duygu ayrı Coşku aynı

PROTOKOL ENGELLİLERİ UNUTTU

 

TSD Çerkezköy Şubesi bahçesinde önceki akşam saat 19.30’da düzenlenen asker uğurlama töreninde bir günlük vatani görevlerini yapacak 13 engelli erkek üye ve aileleri doyasıya eğlendi. TSD Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, tören saatinde dernek bahçesinde bulunmayan protokol üyelerine dert yakınırken, “Bir günlük de olsa bu kardeşlerimiz vatani görevlerini yapacaklar. Onların mutluluğu bizim için her şeyden daha önemli. Gecemize katılan herkes hoş geldi sefalar getirdi.” dedi. Düzenlenen törene Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram bir süre sonra dahil oldu.

 

3'NCÜ ZIRHLI TUGAY KOMUTANLIĞI'NDA YEMİN ETTİLER

 

Temsili olarak askerlik görevi öncesi yapılan kına gecesinin ardından dün sabah, Çerkezköy 3’ncü Zırhlı Tugay Komutanlığı’nda yemin töreni eden engelli askerler, bir günlük görev süresinin ardından tezkere aldılar.

 

Haber / Seyit Süren


0282 726 91 91
0282 747 65 10