Yeşil ve Erginer ailelerinin düğün mutluluğu

AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil'in öğretmen kızı Meltem Yeşil, önceki akşam Golden Palace Hotel'de düzenlenen görkemli düğünle Arzuhan-Arif Erginer'in oğlu Kaan Erg

Çerkezköy 14.05.2017 20:06:00 0
Yeşil ve Erginer ailelerinin düğün mutluluğu

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

 

Golden Palace Hotel’de önceki akşam 19.00.24.00 saatleri arasında düzenlenen düğüne AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkan Vekili Necmettin Çınar, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, İmdat Özgör, Esengül Güven ve Mustafa Gümüş, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Eski Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Cemal Dalman,AK Parti Tekirdağ Eski Milletvekili Özlem Yemişçi, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ÇOSB Güvenlik Müdürü Fazıl Tan, Çerkezköy Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya, Veliköy Eski Belediye Başkanı Hanifi Belindir ve Efrahim Yeşil, Karaağaç Eski Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevgican Aydoğan, AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay,Çerkezköy Adliyesi Yazı İşleri Müdürleri Erbay Bekiroğlu ve Vedat Deniz, Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, AK Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanı Sait Yazı ve Alaeddin Demirbağ, Çerkezköy Belediye meclis üyeleri, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Eğitim ve Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Çerkezköy Belediye eski meclis üyeleri, esnaflar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş adamları, sanayiciler, Meltem-Kaan Erginer çiftinin aileleri, yakın arkadaşları, akrabaları ile Çerkezköy siyasetinin ve bürokrasiden çok sayıda davetli düğüne katıldı.

 

DAVETLİLER İLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

 

Alkışlar eşliğinde solona giren genç çift  ilk danslarını davetlilerin heyecanlı bakışları arasında yaptı. Çift daha sonra düğün pastasını da yine alkışlar eşliğinde kesti. Düğünde Hasan-Nuran Yeşil dünürleri Arzuhan-Arif Erginer ile birlikte düğüne gelen davetlilerle tek tek yakından ilgilendi. Genç çift ve davetliler canlı müzik eşliğinde gece boyunca dans edip oynadı. Hasan-Nuran Yeşil ve Arzuhan-Arif Erginer çifti çocuklarının mürüvvetini görmekten son derece mutlu olduklarını belirterek, kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10