Kızılpınarspor playoflara kaldı

Tekirdağ 2. Amatör Küme D grubunda sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğu Çerkezgücüspor'a kaptıran Kızılpınarspor, grubu ikinci bitirmeyi garantiledi ve ismini playofflara yazdırdı.

15.05.2017 20:28:00 0
Kızılpınarspor playoflara kaldı

KIZILPINARSPOR ÖNE GEÇTİ

 

Ligde haftaya ikinci sırada giren Kızılpınarspor Veliköy Sahası’nda Samsunlular Yaşardoğuspor’u konuk etti. Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan Kızılpınarspor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Sağlı sollu ataklarını sürdüren Kızılpınarspor arzuladığı gole ilk devre tamamlanmadan Sinan ile buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Kadir’in pası ile hareketlenen Sinan yerden düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek takımını öne geçiren golü kaydetti.

 

İKİ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini son dakikalarda bulduğu golle önde tamamlayan temsilcimiz Kızılpınar ikinci devrede de ataklarını sürdürdü. Konuk ekip Samsunlular Yaşardoğuspor ise kontra ataklarla ataklar geliştirse de istediğini elde edemedi. Rakibine nazaran orta alanda daha çok top yapan ev sahibi ekip Kızılpınarspor ilerleyen bölümlerde bulduğu ikinci golle rahatladı. Sol kanattan gelişen atakta Turgay’ın pası ile hareketlenen Sinan kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. Bu sonuçla Kızılpınarspor puanını 22'ye yükseltti ve play off oynamayı garantiledi. Kızılpınarspor grupta son hafta maçında şampiyonluğunu garantileyen Çerkezgücüspor'u konuk edecek.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10