Enza Home Çerkezköy mağazasına görkemli açılış

Yurtiçi ve yurtdışındaki mağaza yatırımları ile ev tekstili ve mobilya sektöründe tüketiciyi kalite ile buluşturan Yataş Grup, modern mağaza anlayışı ile yenilikçi çözümler sunan Enza Home Ma?

Çerkezköy 15.05.2017 20:55:00 0
Enza Home Çerkezköy mağazasına görkemli açılış

Yenilikçi ürünlerini modern mağaza konsepti ile birleştirerek ulaşılabilir fiyatlar üzerinden sunan Enza Home Çerkezköy mağazası Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden ve Çerkezköy Belediye Meclis üyelerinden Ömer Kılınç, kızı Nil Kılıç Ülgen ve oğulları Ali Kılınç ile Murat Ülgen ortaklığında 5 kat ve 2 bin metrekarelik bir alanda bölgeye hizmet verecek.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Ev tekstili ve mobilya alanındaki 41 yıllık tecrübesini kalite ile bütünleştirerek tüketiciye sunan Yataş, tasarladığı yenilikçi ürünlerini modern mağaza konsepti ile sergileyeceği yeni Enza Home Mağazası’nı Çerkezköy’de de faaliyete geçirdi. Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden ve Çerkezköy Belediye Meclis üyelerinden Ömer Kılınç, kızı Nil Kılıç Ülgen ve oğulları Ali Kılınç ile Murat Ülgen ortaklığında Uğur Mumcu Caddesi’nde hizmete giren Enza Home’nin açılışına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt. Ayşe Doğan, CHP Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör, Kemal Gümüş, Mustafa Gümüş, Esengül Güven, AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öge, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan,Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, Çerkezköy Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Arat, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Avcılar, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİADTekirdağ Şube Başkanı Muzaffer Aslan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr.Ahmet Türker,  Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr. Ayhan Arslan,  Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yaztepe, İrmet Hastanesi Müdürü Alper Atasoy, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürü Kenan Erez, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Melek Şen, Ayhan Çitil, Seyithan Caferoğlu, Yüksel Sevil, Nurettin Yekeler, Nedim Yılancı, Yüksel Sevil, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak, Kapaklı Belediye Meclis üyesi Akın Yılmaz, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyesi Metin Taştelen, ÇTSO Meclis üyesi Rahmi Yılmaz, iş adamları, sanayiciler, esnaflar ile çok sayıda davetli katıldı.

 

“HEM GURUR HEMDE MUTLULUK KATIYOR”

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Enza Home Çerkezköy mağazası ortaklarından ve Çerkezköy’ün duayen sanayicilerden Ömer Kılınç “ İnsanların böyle günlerinde dostlarını yanında görmesi insana hem gurur veriyor hem de mutluluk katıyor. Şuan bunun gururunu yaşıyorum. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

“332 MAĞAZA AÇTIK”

 

41 yıldır üretim yaparak ülke ekonomisine katkı sağlayan Yataş Grup’un markalarından olan Enza Home Çerkezköy mağazasının açılışına katılan herkese teşekkür eden MOSDER Başkanı ve Yataş Grup CEO’su Nuri Öztaşkın “ Büyük hedefler belirlediğimiz 2017 yılı içersinde 332. Mağazamızı açmanın heyecanı ve mutluluğunu bir anda yaşıyoruz. Bu mutlu günde bizi yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim. 2017 yılında 114 yeni bayilik hedefimiz doğrultusunda yoğun çalışmalarımzla dört ay gibi kısa sürede 89 yeni bayilik anlaşmasını gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Yılın ilk dört ayında, geçen yıla göre franchise büyüme oranımız yüzde 87 gibi rekor başarı ile gerçekleşmiştir. Markamızı başarılarının ana temeli; tüm görsel dünyasının ve ürün portföyünün yenilikçi olması, mağaza konseptinin güncellemesi, uygun fiyatla kaliteli ürünler sunulması, geniş kitlelere yönelik ulaşılabilir, yenilikçi, özgün çizgilere sahip olması diyebilirim” diye konuştu.

 

KILINÇ AİLESİNE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Öztaşkın “ 2021 yılında Enza Home ve Yataş Bedding markalarımızla, iki milyar toptan ciroya ulaşarak liderliğimizi pekiştirmeyi ve son üç yıldır yurtiçinde yaptığımız hızlı büyümeyi, önümüzdeki yıllarda yurt dışında da gerçekleştirerek dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemeyi hedefliyoruz. Hali hazırda 55 mağaza ile yurt dışında faaliyet gösteriyoruz. Çerkezköy Koran mobilya yetkilisi Ömer Kılınç ile başlanılan iş ortaklığımız bugün Çerkezköy Enza Home mağazası ile taçlandırılmıştır. Yataş’ın kalite anlayışı, 41 yıllık tecrübesi ile tüketicilerin beğenisine sunduğu, tasarım ve yenilikçi ürünleri modern mağaza konsepti ile sergileneceği, Çerkezköy Enza Home mağazamızın açılışının hayırlı olmasını dilerim. Mağazanın açılmasında emeği geçen iş ortağımız Ömer Kılınç, Nil Kılınç Ülgen,Ali Kılınç, Murat Ülgen ve değerli firma çalışanlarına huzurlarınızda şirketimiz adına teşekkür eder, her zaman gereken tüm desteği vereceğimize söz vererek, bol kazançlı işler dilerim” dedi.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Çerkezköy’ün yeni bir işletmeye kavuştuğunu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Bu güzel işletme Kılınç ailesine, bölgeye hayırlı olsun. Mesele Ömer Kılınç ağabeyimiz oyunca açılışta bölgenin sevilen isimlerini görme imkanımız oldu. Geçmişten günümüze Çerkezköy’e sanayici kimliği ile önemli hizmetleri olan Ömer Kılınç’a ve herkese bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

“SAYGINLIĞINI BİR KEZ DAHA ARTIRMIŞTIR”

 

Programda konuşma gerçekleştiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak “ 18 Nisan 2014 yılında meclis üyelerimizle birlikte mecliste ilk toplandığımızda çoğunu tanımıyordum. Ömer Kılınç ile tanışmaktan mutluluk duydum. Meclis çalışmalarında ise gösterdiği performansla da bende gösterdiği saygınlığı bir kez daha artırmıştır. Bu güzel ve nezih işletmenin Çerkezköy’e, bölgeye ve ailemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamasında bulundu.

 

“BÖLGEYE DEĞER KATACAKTIR”

 

Albayrak’ın ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan “ Bölgenin renkli simalarından Ömer Kılınç’ın yaptığı yatırımın açılışı kendisi gibi renkli simalarla dolu. Uzun zamandır görmediğimiz sevdiklerimizle ile bugün görüşüyoruz. Bu büyük yatırım bölgemize değer katacaktır. Hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

MİSAFİRLERİ İLE YAKINDAN İLGİLENDİ

 

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler Yataş Enza Home Çerkezköy mağazasını gezerek çalışanlardan bilgi aldılar. Açılış öncesi misafirlerini kapıda ağırlayan ve yakından ilgilenen Ömer Kılınç, açılışın ardından da misafirlerini kapıya kadar uğurladı. Uğur Mumcu Caddesinde açılan beş katlı mağazada yatakların yanı sıra çok çeşitli oturma grupları, yemek odası grupları ve ev tekstili ürünleri müşterilerin beğenisine sunuluyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10