Yüceer kaldığı yerden devam

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, TBMM Genel Kurulundan arta kalan zamanlarında da boş durmuyor, seçim bölgesinde yoğun mesaisine kaldığı yerden devam ediyor. 

Tekirdağ 16.05.2017 18:54:00 0
Yüceer kaldığı yerden devam

CHP Tekirdağ Milletvekili PM Üyesi Candan Yüceer, Çorlu, Ergene, Çerkezköy’de çeşitli etkinliklere katıldı. Çorlu’da Cem Vakfı Kırklar Cemevi’nde anneler günü kahvaltısına, Velimeşe’de 4. Geleneksel Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Yağlı Güreş etkinliğine, Ergene Sinoplular Derneği’nin düzenlediği “bolluk aşı”na katılan Yüceer daha sonra Ergeneli esnaflarla buluşarak sorunlarını dinledi.

 

ENGELLİLERLE BERABERDİ

 

Engelliler Haftası kapsamında Çerkezköy Müjgan- Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı.  Yüceer,  engelli vatandaşlarımızın sorunlarının yalnızca yetersiz sosyal desteklerle çözülemeyeceğini, engellilerimizi sosyal ve ekonomik hayatın içine katacak önlemler alınması gerektiğini söyledi.

 

SOSYAL ADALET NEREDE?

 

Yüceer, “Ülkemizdeki engellilerin nerdeyse yüzde kırkı okuma yazma bile bilmiyorsa, ekonomik hayattan dışlanıyorsa herhangi bir eşitlikten veya sosyal adaletten söz edilemez. Eğer sokağa çıkabilecek, sosyalleşecek olanaklar sağlanmıyorsa, engellilerimiz toplumsal hayata tam olarak katılamıyorlarsa ne yapılırsa yapılsın eksik kalıyor demektir” dedi. Engelliler haftasının toplumsal duyarlılığı artırmak açısından önemli ancak yetersiz olduğuna vurgu yapan Yüceer, Engellilerimizin önündeki engelleri kaldırmak için onları yalnızca yılda bir hafta hatırlamak, sorunlarını yalnızca bir hafta konuşmanın sorunlara çözüm üretmek için yetersiz kaldığını ifade etti.

 

SALDIRIYI KINADI

 

Daha sonra CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm ile geçtiğimiz Pazar günü bir saldırıya uğrayan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a geçmiş olsun ziyareti için Edirne’ye geçen Yüceer, düzenlenen basın toplantısında saldırıyı lanetlediğini ifade etti ve böylesi yönlendirilmiş saldırıların hiçbir Cumhuriyet Halk Partisi mensubunu yıldıramayacağını vurguladı.

 

ÇORLU İLÇEYİ ZİYARET ETTİ

 

Edirne ziyareti sonrası Yüceer, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, CHP Çorlu İlçe Başkanı İsmail Akar ve ilçe yöneticileri ile beraber Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10