'Kenetlenmeye ihtiyacımız var'

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 21 Mayıs Pazar günü Ankara Arena Spor Salonunda yapılacak olan 3.Olağanüstü Kongre öncesinde yaptığı açıklamada, "yapılacak olan büy

Çerkezköy 16.05.2017 19:02:00 0

SAFLARI DAHA DA SIKILAŞTIRMAYA İHTİYACIMIZ VAR

 

21 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Ak Parti 3.Olağanüstü Kongre öncesinde basın açıklaması yapan Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, “Partimizin Kurucu Davamızın Lideri Sayın Recep Tayyip Erdoğan tekrar partimizin başına geçerek, hangi yaş ve düşüncede olursa olsun temel vizyonu herkese hizmet olan, sevdası milletin kendisi olan, sevdası Ülkemiz olan Partimizi 2023 – 2071 hedeflerine daha güçlü bir şekilde ulaşacağız. Bizim tefrikaya değil, toplu vuracak yüreklere ihtiyacımız var. Bizim birliğe, beraberliğe, safları daha da sıkılaştırmaya ihtiyacımız var. Bizim, Peygamber Efendimizin ifadesiyle 'tıpkı bir duvarın tuğlaları gibi' kenetlenmeye ihtiyacımız var” diye konuştu.

 

ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ

 

Öğe yaptığı açıklamanın sonunda ise, “İnşallah bundan sonra da toplumumuzun her bir ferdini kucaklamanın, kardeşliğimizi büyütmenin mücadelesini vereceğiz. İlkelerimizden, hassasiyetlerimizden, bizi biz yapan köklü değerlerden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. 21 Mayıs günü gerçekleştireceğimiz Kongremizin Çerkezköyümüz ve Tekirdağımız için Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyorum. Kurucu Liderimiz Cumhur Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar partimizin başına geçecek olmasının gururunu sevincini yaşıyoruz” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10