Gençlere LYS öncesi uyarılar

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Başarıya Gülümse' projesi kapsamında eğitimci-yazar Sıtkı Aslanhan 'LYS'ye girecek öğrencilere sınav stresi ile

Çerkezköy 18.05.2017 21:27:00 0
Gençlere LYS öncesi uyarılar

İKİ SEANSTA VERİLDİ

 

Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından LYS’ye girecek öğrencilere zorlu sınav öncesinde motivasyon amaçlı seminer düzenlendi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda 09.00 ve saat 11.00 saatlerinde 2 seans halinde yapılan konferansa Çerkezköy’de eğitim veren liselerin son sınıf öğrencilerinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Abdullah Nair, İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri, okul müdürleri, öğretmenler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş “Seminerde emeği geçen başta sponsorumuz Hema Endüstri, şube müdürlerim, okul yöneticileri, modern salonu her talebimizde bize ücretsiz tahsis eden Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi yönetimine teşekkür ediyorum. İlk defa Çerkezköy’de sınava girecek öğrencilerimize de başarılar diliyorum.” dedi. Seminerde eğitimci yazar Sıtkı Aslanhan, sınavda başarılı olmak için fedakarlık yapılması gerektiğini, bir aydan daha kısa olan zamanda birçok  etkinlik ve teknolojiden uzak durarak istekli bir şekilde sınav için hazırlanılması gerektiğini söyledi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10