Beton yol hizmetleri aralıksız sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı il ve ilçe merkezinde uygulamaya koyduğu beton yol hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Tekirdağ 19.05.2017 19:48:00 0
Beton yol hizmetleri aralıksız sürüyor

HAYATA GEÇİRİLDİ

 

Tekirdağ için her zaman, daha iyisini yapmayı ilke edinen Büyükşehir Belediyesi’nce, kara ulaşımının en önemli unsuru olan yollarda, beton yol hizmetini Ergene ilçesinde sürdürdü. TESKİ tarafından, uzun vadeli ihtiyaçlar gözetilerek, içme suyu ve kanalizasyon hatları yenilenen ve ilk kez yağmur suyu tahliye hatları oluşturulan Ergene ilçesinde, altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, vakit kaybedilmeksizin üstyapı çalışmaları başlatıldı. Bu kapsamda Sağlık Mahallesi Ahmet Yasevi Caddesi’nde, beton yol (SSB) çalışması yapıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı’nca modern yapı malzemeleri kullanılarak yeni kaldırımlar yapılmasının ardından, zemininde dolgu malzemeleriyle güçlendirme çalışması yapılan yollara beton yol yapımına başlandı. Başta finişer ve silindirler olmak üzere çok sayıda iş makinesi ve geniş bir teknik ekiple yürütülen çalışmalar sayesinde, yüksek kaliteli yol yapım uygulaması hayata geçirildi.

 

“BETON YOL UYGULAMASINA 2015 YILINDA BAŞLADIK”

 

Yapılan üstyapı çalışmalarını yerinde takip eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Beton yol uygulamasını 2015 yılında başlattık. Bu kapsamda Ekrem Tantı Caddesi ile Bakırca - Göçerler yolu, silindirle sıkıştırılmış beton ile kaplandı. Çok iyi sonuç vermesinden dolayı, bu yöntemi daha da yaygınlaştırmaya karar verdik. Halkımıza daha iyi hizmet verebilmek için yeni proje ve uygulamaları hayata geçirmeye devam edeceğiz,” dedi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10