Mandalı Restaurant'a renkli açılış

26. Dönem CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu'nun işletmeciliğini yaptığı 'Mandalı Restaurant' Pınar Bulvarı numara 4/1 adresinde geniş bir katılımla açıldı.

Kapaklı 19.05.2017 19:57:00 0
Mandalı Restaurant

PINAR BULVARI ÜZERİNDE HİZMETE AÇILDI

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kızı CHP Tekirdağ Milletvekili Aday adayı Arzu Mandalı Sucu’nun işletmeciliğini yaptığı ‘Mandalı Restaurant’ Bahçelievler Mahallesi Pınar Bulvarı üzerinde düzenlenen törenle açıldı. Dün saat 16.00’da düzenlenen açılış törenine Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Yönetimi, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Nihat Mıstık, Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, Pera Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Aktürk, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Kurumsal İletişim ve İnsan Kaynakları Müdürü Gökhan İnce, Ak Parti Çerkezköy Eski İlçe Başkanlarından Sait Yazı, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile çok sayıda davetli katıldı.

 

SİZLERİN DE DESTEĞİYLE İNŞALLAH UZUN YILLAR AYAKTA KALIRIZ

 

Açılış töreni öncesinde Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Halk Oyunları ekibi ile Moldova Halk oyunları ekibi davetlilere kısa bir halk oyunları gösterisi sundu. Açılış öncesinde konuşan işletme sahibi Arzu Mandalı Sucu, “ Bizleri bu özel günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ediyorum. Sermayesi insan olan bir iş yapıyoruz ve galiba doğru yoldayız. Bugün bizleri yalnız bırakmadınız. Hepinize ayrı ayrı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ayaklarınıza sağlık. Eşim Çağdaş Sucu ve babam İrfan Mandalı’nın çok destekleri oldu. İnşallah sizlerinde desteğiyle uzun yıllar ayakta kalmaya çalışacağız” dedi.

 

TÜRK SİNEMASININ ÜNLÜ İSİMLERİNİN SİYAH BEYAZ FOTOĞRAFLARI İLGİ ÇEKTİ

 

Arzu Mandalı Sucu’nun konuşmasını tamamlamasının ardından Mandalı Restaurant açılışında ilk kez yeni bir uygulama yapılarak metrelerce uzunluğunda ki kurdele davete katılan herkes tarafından kesildi. Açılışın ardından davetliler Restaurant’ı gezerken, kendilerine de çeşitli ikramlarda bulunuldu. Diğer yandan Arzu Mandalı Sucu tarafından nezih bir mekan oluşturulurken, Sucu’nun fikriyle restaurant içerisinde bulunan merdiven duvarlarına asılan Türk sinemasının ünlü isimlerinin yer aldığı siyah beyaz fotoğraflar davetliler tarafından çok beğenildi.

 

 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10