Sakaoğlulları ve Dere ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personeli Yüksel Sakaoğlulları'nın kızı Büşra Sakaoğlulları önceki akşam Dekor Düğün Sarayı'ndan Abdullah Dere'nin o?

Çerkezköy 21.05.2017 19:03:00 0
Sakaoğlulları ve Dere ailelerinin mutlu günü

SAKAOĞULLARI VE DERE AİLESİ DAVETLİLERİ KAPIDA KARŞILADI

 

Dekor Düğün Sarayı’nda gerçekleşen düğün törenine gelen davetlileri  kapıda kız tarafı Hanife-Yüksel Sakaoğulları, erkek  tarafı Müberra-Abdullah Dere çifti sıcak bir şekilde karşıladı. Oldukça kalabalık bir davetli kitlesinin katıldığı nişan töreninde  Sakaoğulları ve Dere ailelerinin yakınları, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü şube müdürleri ve personeli ile okul müdürleri ve öğretmenler de hazır bulundu. 

 

YÜZÜKLERİ HAYIRLI OLMASI DİLEKLERİYLE TAKTI

 

Düğün töreninde genç çift alkışlar eşliğinde salona girerek düğün pastasını kestiler ve ilk danslarını da alkışlar eşliğinde yaptılar. Ardından takı töreni yapıldı. Düğün törenine gelenlerin masalarını da tek tek dolaşan Hanife Yüksel Sakaoğulları ve dünürleri Müberra Abdullah Dere çifti de davetlilere çocuklarının bu mutlu günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür ettiler. Genç Büşra-Hilmi dere çifti de ve bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak mutlu günlerine ortak olan tüm arabalarına, eş ve dostlarına, davetlilere teşekkür ettiler.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Takı töreninin ardından genç çift Büşra-Hilmi Dere, yakınları, arkadaşları ve davetlilerle birlikte canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Gençleri özellikle yakın arkadaşları düğün süresince pisten hiç indirmediler ve devamlı olarak onlarla birlikte bol bol halaylar çektiler. Doyasıya gönüllerince eğlenerek gelin ve damat’a gece sonunda mutlu ve huzurlu bir birliktelik dilediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10