Gülerçin Koleji'nde mezuniyet coşkusu

Özel Gülerçin Koleji bu yıl düzenlediği geleneksel mezunlar buluşması ve pilav günü mezuniyet töreninde sekizinci mezunlarını verdi.

Çerkezköy 22.05.2017 20:53:00 0
Gülerçin Koleji

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Önceki akşam Gülerçin Koleji’nde gerçekleştirilen program saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşının okunması ile başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Okul Müdürü Ömer Kürklü günün anlam ve önemine ilişkin konuşma gerçekleştirerek mezun olan öğrencilere öğretim hayatında başarılar diledi. Okulun Kurucusu Bülent Gülerçin’de program da konuşma gerçekleştirerek “ Bugün okulumuzun verdiği sekizinci mezunlardan dolayı çok mutluyum.Bu gün mezunlar buluşması pilav günü etkinliği, sekizinci yıl sonu mezuniyet törenimize katılan tüm velilerimize de ayrıca teşekkür ediyor, mezun olan çocuklarımızı yeni yaşamlarında da başarılar diliyorum” diye konuştu.

 

DUYGULARINI DAVETLİLER İLE PAYLAŞTILAR

 

Programda gerçekleşen konuşmaların ardından Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu’na yıl boyunca yaptığı çalışmalardan ötürü Deniz Gülerçin tarafından plaket takdim edildi. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı ortaokul mezunları adına Efe Anıl Öztürk, lise mezunları adına ise Furkan Dal duygularını paylaşarak arkadaşlarına destek oldu. 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı mezunları adına Atatürk Fen Lisesinde okuyan Ezgi Berfin Canpolat, 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı mezunları adına Tekirdağ Ebru Nayim Fen Lisesinde okuyan Deniz Yıldız Eroğlu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı mezunları adına Silivri Fen Lisesinde okuyan Mehmet Can Orhan, 2012-2013 Eğitim- Öğretim yılı mezunları adına Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesinde okuyan Çağan Aras Aslan , 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına Yeditepe  Üniversitesi Çeviribilimi bölümünde okuyan Baştuğ Alperen Kardeş, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Gülerçin Anadolu Lisesi mezunları adına Acıbadem Üniversitesi Radyo Terapi Bölümü okuyan Ayyüce Bilge Çetin konuşma yaparak duydukları heyecanı ve mutluluğu davetliler ile paylaştı.

 

“GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER”

 

Konuşmaların ardından 8.sınıf öğrencisi Aleyna Kabaklar okulun bayrağını ı 7.sınıf öğrencisi Ayberk Karagöz’e, 8.sınıf öğrencisi Arda Parmaksız okul flamasını ise 7.sınıf öğrencisi Elif Azra Kum’a devretti. Bayrak ve flama törenin ardından okul müdürü Ömer Kürklü okulun ortaokul ve lise birincilerini açıkladı.  2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının birincisi olan 8.sınıf öğrencilerinden Sude Ayun ve 12.sınıf öğrencilerinden Senanur Göksu isminin yazılı olduğu dönem rozetini kütüğe çaktılar. Daha sonra ise mezun olan öğrencilere öğretmenleri eşliğinde diplomaları ve plaketleri verildi. Mezuniyet pastasının coşkulu bir şekilde kesilmesinin ardından öğrenciler ve davetliler birbirinden güzel şarkılarla davetliler gönüllerinde eğlendiler

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10