Ramazan Davulcularına Kartları Verildi

Ramayan Ay'ına gireceğimiz şu günlerde, sahurumuzu renklendirecek ramazan davulcularına, Çerkezköy Belediye Zabıta Müdürlüğü tarafından, dün saat 13.30'da kartları teslim edildi.

Çerkezköy 25.05.2017 10:21:00 0
Ramazan Davulcularına Kartları Verildi

Davulculara Kimlik Kartlarını veren Zabıta Başkomiseri Cumhur Sağır; “Ramazan davulcularını belirleme çalışmaları sırasında 9.8’lik ritme göre iyi davul çalmanız nedeniyle bu yıl Ramazanda sizler görevlendirildiniz. Ramazan  davulcusu görevlisi olduğunuza dair kimlik kartlarınızı sizlere  Belediye Başkanımız  adına takdim ediyorum. Hepinize ramazan boyunca iyi çalışmalar diliyorum” dedi.

TAHHÜTNAMEYE UYACAKSINIZ

Cumhur Sağır  2017 yılı Ramazan davulcularına belediyenin kendilerine imzalattığı tahhütnameye harfiyen uymaları gerektiğini ve uymayanlara çalışma izinlerinin Belediye Başkanlığınca iptal edileceğini de belirterek. “Sizler  belediyemizin belirlemiş olduğu İlçemizde 2017 yılı Ramazan davulcuları olarak  belediye başkanlığımızın görevlendirdiği bölge dışında gece davul çalamaz ve bahşiş toplayamazsınız. Davulcular vatandaşın verdiği tepkilere saygılı olarak cevap verecek, varsa şikayetleri Zabıta Müdürlüğü’müze bildirecek. Sahur saatleri dikkate alınarak tüm çalışma bölgesinde görev yapılacak. Bahşiş toplama gün ve saatleri, örf ve adetler dışına çıkılmaksızın,vatandaş rahatsız edilmeden, gönüllü kişilerin rızası ile gerçekleştirilicek. Gece çalışırken davulcular olarak görevli olduğunuza dair sizlere verdiğimiz yaka kartları görünür şekilde bulunacak. Ramazan davulcularının çalışmalarında aksaklık olan veya şikayete sebep olanların çalışma izni belediye başkanlığımızca iptal edilecektir. Bu tahütnameye hepiniz harfiyen uymak zorunluluğunda olduğunuzu bilgilerinize sunuyorum” dedi.

MAHALLELERDE ŞU DAVULCULAR GÖREV YAPACAK

Sağır mahallelerde görev yapacak olan davulcuların isimlerini tek tek açıkladı. “İstasyon Mahallesi, Aziz Bayduncu, Gazi Osman Paşa Mahallesi Muzaffer Bayraktar, Gazi Osmanpaşa Mahallesi Süleyman Umur, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ergül Karasu, Fatih Mahallesi Hüseyin Pirbudak, Cumhuriyet Mahallesi Recep Tınmaz, Fevzipaşa Mahallesi Rıza Zurnacı, Fevzipaşa Mahallesi Levent Çınar, Gazi Mustafa Kemal  Paşa Mahallesi Behçet Tezgel, Bağlık Mahallesi İbrahim karasu, Kızılpınar Mahallesi Ahmet Karaoğlu, Kızılpınar Mahallesi Adem Döner, Yıldırım Beyazıt Mahallesi İsmail Çıbık Hayırlı olsun’dedi ve ardından davulculara kartlarını verdi.

İZMİR MARŞI ÇALDILAR

Davulcular kimlik kartlarını aldıktan sonra ‘İzmir’in Dağlarında Çiçekler Açar’ marşını coşkuyla seslendirdiler, yoldan geçen vatandaşlar ve zabıta ekipleri davulcuların başarılı şekilde seslendirdiği İzmir’in Dağlarında Çiçekler açar marşı beğeniyle izlendi. Davulcuları alkış yağmuruna tutuldu.

Haber/Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10