ALTERNATİF SAHNE'DE NOSTALJİ RÜZGARI ESTİ

Süleymanpaşa Belediyesinin organize ettiği Alternatif Sahne Günleri'nde Mayıs ayı etkinlikleri muhteşem bir konserle sona erdi. 90'lı yılların efsane müzisyenleri Ferda Anıl Yarkın ve Metin Özülk

Süleymanpaşa 29.05.2017 23:48:00 0
ALTERNATİF SAHNE

Metin Özülkü’nün gitarı ve Ferda Anıl Yarkın’ın kemanıyla seslendirdiği eserlere hep bir ağızdan eşlik eden dinleyiciler, şarkı aralarında ikilinin eğlenceli sohbetleri ile kahkahaya boğuldular.

 

EN SEVİLEN ŞARKILARINI SEYİRCİLERLE BİRLİKTE SÖYLEDİLER

 

Nihavent Longa ile başlayan konser, Ferda Anıl Yarkın’ın en sevilen şarkılarından Sonuna Kadar ile devam etti. Özülkü ve Yarkın’ın en sevilen şarkılarının dışında diğer sanatçılar tarafından söylenmiş bestelerini de seslendiren ikili, yaklaşık 2 saatlik performansları boyunca Süleymanpaşalı müzikseverleri duygudan duyguya sürükledi. Geceye damgasını vuran olay ise konserin ikinci yarısında Grup Gündoğarken’in kurucularından Burhan Şeşen’in sahneye gelerek Olacak O Kadar şarkısını ikiliyle birlikte seslendirmesiydi.

 

EŞKİNAT: “ALTERNATİF SAHNE’Yİ GENÇLERİMİZE FIRSAT YARATMAK İÇİN HAYATA GEÇİRDİK”

 

Konser sonrası bir açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Alternatif Sahne etkinliklerinin büyük ilgi gördüğünü söyledi. Eşkinat, “Alternatif Sahne’yi yetenekli, sanata meraklı ancak yeteneklerini sergileyecek alan bulmakta zorlanan gençlerimize bir fırsat yaratmak için hayata geçirdik. Bir yandan da hepimizin sevdiği, her yaşa hitap edebilen sanatçılarımızı halkımızla buluşturarak bu anlamda Süleymanpaşa’da hissedilen boşluğu doldurmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımız da büyük ilgi gösteriyorlar. Konserlerimize, etkinliklerimize gelen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sürpriz etkinliklerimiz sürecek,” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10