Bozan'dan Grev'deki AC Elektrik işçilerine destek

Türk Metal Sendikası Çorlu Şubesi'nin yetkili olduğu  Çorlu-Muratlı yolu üzerinde faaliyet gösteren AC Elektrik San.Tic. A.Ş. işyerinde bir süredir devam eden toplu iş sözleşme görüşmesinde

Çorlu 29.05.2017 23:51:00 0
Bozan

Geçen hafta greve çıkan işyeri çalışanlarına destek için, Teksif Sendikası Genel Sekreteri Gültekin Bozan ile Teksif Sendikası Çorlu Şube Başkanı Salih Koyuncu AC Elektrik işyeri önünde grevde bulunan işçilerin Grev çadırını ziyaret etti. Bozan ve Koyuncu’yu  grev yerinde Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Başkanı Baki Polat, Türk Metal Sendikası Çorlu şube yönetimi ve grevde yerinde bulunan AC Elektrik çalışanları karşıladı.

 

BOZAN HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

 

Teksif Sendikası Genel Sekreteri Gültekin Bozan; “Biz Türk-İş Konfederasyonun ailesi olarak iyi günde de kötü günde de her zaman birbirimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Hiçbir zaman birlik ve beraberliğimizden ödün vermeyeceğiz. Sizlerin haklı davanızın için, sonuna kadar sizlerle birlikte olacağız’’ dedi.

 

YANIMIZDA OLMANIZ BİZE GÜÇ VERDİ

 

Türk Metal Sendikası Çorlu Şube Başkanı Baki Polat’ta; “Bugün bizleri ziyaret ederek yanımızda olan ve bizlere destek vererek büyük bir moral aşılayan ve bize güç veren Teksif Sendikamızın Genel Sekreteri sayın Gültekin Bozan’a camiam adına çok teşekkür ediyorum. Hakkımızı alana kadar bu haklı mücadelemizden geri dönmeyeceğiz ve mücadelemiz sürecek. İnşallah bu haklı mücadelemiz bizim zaferimizle sonuçlanacak”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10