Çalışmaları inceleyerek önerileri dinledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, şehrin muhtelif noktalarında yeni başlanan ve devam eden çalışmaları, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş ve Park Bahçeler Müdürü Mert Halil Tayşir i

Çerkezköy 29.05.2017 23:58:00 0
Çalışmaları inceleyerek önerileri dinledi

ÇALIŞMALAR ŞİMŞİR SOKAKTA BAŞLADI

 

Belediye Başkanı Vahap Akay, ilk olarak sıcak asfalt çalışmalarının başladığı Fevzipaşa Mahallesi Şimşir Sokak’ta incelemelerde bulundu. 171 Sokak Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarına Fevzipaşa Mahallesi’nden başlandığını ifade eden Başkan Akay, “Şimşir Sokak’tan çalışmalarımıza başladık. Ekiplerimiz kısa süre içinde Naim Süleymanoğlu Sokak, Şehit Muharrem Yanal Sokak ve Özgür Sokak’ta sıcak asfalt kaplama çalışmalarını tamamladı” açıklamasında bulundu.

 

SICAK ASFALT KAPLAMALARI BAŞLADI

 

Başkan Akay, beton Kaldırım ve Sıcak Asfalt Kaplama çalışmalarının 210 takvim günü içinde tamamlanacağını ifade ederek, “Yüklenici firma, çalışmalarda kullanılmak üzere 175 bin metrekare yol alanında ortalama 8 santimetre olacak şekilde 33 bin 600 ton sıcak asfalt kullanacak. Fevzipaşa Mahallemizdeki 18 sokakta asfalt çalışmalarımızın tamamlanmasının ardından Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde 6 sokakta, Gazi Osman Paşa Mahallesi’nde 9 sokakta, Fatih Mahallesi’nde 15 sokakta, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde 2 sokakta, İstasyon Mahallesi’nde 3 sokakta, Kızılpınar Mahallesi’nde 118 sokakta sıcak asfalt kaplama çalışması gerçekleştirilecek” dedi.

 

BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

 

Fevzipaşa Mahallesi Mezbaha yanında yapılacak olan MOBESE Binasının hafriyat çalışmalarını inceleyen Vahap Akay, daha sonra Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde, Kavak Dere’de devam eden Islah çalışmalarını inceledi. Bağlık Mahallesinde devam eden taziye evi ve park yapım çalışmalarını da inceleyen Başkan Akay, burada mahalle sakinleri ve çocuklar tarafından sıcak bir şekilde karşılanırken, çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BASKETBOL VE FUTBOL SAHASI DA YAPILACAK

 

Park alanı içinde bulunan tandırda ekmek pişiren kadınlar, Belediye Başkanı Akay’a pişirdikleri tandır ekmeğinden ikram ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Vahap Akay, çocukların isteğini kırmayarak parkın yanına basketbol ve futbol sahası yapılması için de talimat verdi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10