Dolu dolu Ramazan eğlenceleri

'Ramazan Birlikte Güzel' sloganı ile her yıl Çerkezköy Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Eğlenceleri, Cumartesi günü başlıyor.

Çerkezköy 30.05.2017 22:11:00 0
Dolu dolu Ramazan eğlenceleri

İLK ETKİNLİK ‘İFTARDAN SONRA TİYATROSU’

 

3 Haziran Cumartesi günü Kapalı Otopark Alanı üzerinde ‘İftardan Sonra Tiyatrosu’ ile başlayacak olan geleneksel Ramazan eğlenceleri, 4 Haziran Pazar günü ‘Ramazanda Cümbüş Tiyatrosu’ ile devam edecek. 5 Haziran Pazartesi günü Halk Eğitimi Merkezi Gençlik Orkestrası ve Halk Oyunları Grubu gösterilerinin gerçekleştirileceği Ramazan Eğlenceleri programları kapsamında 6 Haziran Salı günü de ‘Bir Faslı Şahane Tiyatrosu’ sahnelenecek.

 

KEŞKEK İKRAMI OLACAK

 

7 Haziran Çarşamba günü Çerkezköy Belediyesi Türk Müziği Korosu’nun muhteşem bir konser vereceği etkinlikler çerçevesinde, 8 Haziran Perşembe günü de Komik-i Şehir Tiyatrosu sahnelenecek. Etkinlikler 9 Haziran Cuma günü Çerkezköy Malatyalılar Derneği Gösterileri, Sanatçılar Tufan Toprak ve Yunus Tokdemir’in şarkıları ve Neyzen-Semazen gösterileri ile devam edecek. 10 Haziran Cumartesi günü ‘Şaşkın’ isimli tiyatro oyununun sahneleneceği Ramazan Eğlencelerinde 11 Haziran Pazar günü de Çerkezköy Samsunlular Derneği Gösterileri, Ayhan Toprak Konseri, Karadeniz Halkoyunları gösterileri ve keşkek ikramı olacak.

 

SON ETKİNLİK GÜMÜŞHANELİLERDEN

 

12 Haziran Pazartesi günü Erzurumlular Derneği gösterileri ve Nurullah Akçayır konseri; 13 Haziran Salı günü ise Çerkezköy Kuzey Kafkas Derneği gösterileri, Halkoyunları gösterileri ve müzikal gösterilerle Ramazan Eğlenceleri devam edecek. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Ramazan Birlikte Güzel’ sloganı ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Eğlenceleri, 14 Haziran Çarşamba günü Gümüşhaneliler Derneği gösterileri, konser ve davul-zurna ekibinin gösterileri ile sona erecek.

 

ETKİNLİKLERE BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEĞİZ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 3-14 Haziran tarihlerinde her akşam saat 21.30’da başlayacak olan Ramazan Eğlenceleri etkinliklerine tüm Çerkezköy halkını davet ederek, “Hemşericilik bilincinin artması, kültürel kaynaşma ve dayanışmanın üst seviyeye çıkması için her türlü çaba ve gayreti göstermeye, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da devam edeceğiz” dedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10