Türk Metal,TEKNOGAN'da Teşkilatlandı

Türk-İş Tekirdağ İl Başkanı ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Metal  ailesine yeni bir işyeri daha kazandırdıklarını belirtti.

Çerkezköy 1.06.2017 19:03:00 0
Türk Metal,TEKNOGAN

Koçak; “Her zaman emekçinin yanında olan hak ve hukukunu koruyup kollayan Türk Metal bölgemizde teşkilatlanmamış işyeri kalmayıncaya kadar mücadelesini sürdürecek. HMT Grup kuruluşlarından olan TEKNOGAN Teşhir Elemanları San. A.Ş. işyerinde de uzun bir uğraş ve emeklerimiz sonunda teşkilatlandık. Hayırlı olsun”dedi.

 

BİR TANE BİLE SENDİKASIZ FABRİKA BIRAKMAYACAĞIZ

 

Başkan Murat Koçak yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde Market ve Depolama Sistemleri Üretimi yapan ve yaklaşık 300 kişinin çalıştığı HMY Grup kuruluşu TEKNOGAN Teşhir Elemanları San. A.Ş. işyerinde Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak bir süredir yürütmekte olduğumuz teşkilatlanma faaliyetlerimizi mutlu sona erdirdik ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Bu işyerinde çalışan yeni üyelerimize büyük Türk Metal ailemize hoş geldiniz diyoruz. Halen bu işyerinde çalışmakta olup da henüz sendikamıza üye olmamış, çekingenlik içinde olan ya da bulunan arkadaşlarımızında bir an önce bu birlik ve beraberlik içine dahil olmalarını bekliyoruz. Geçen  bu meşakatli ve zorlu süreçte dimdik omuz omuza bir bütün olarak birlik ve beraberlik içerisinde sergilemiş oldukları tutum ve davranışlarından dolayı, bu işyerimiz çalışanlarını tek tek kutluyor ve bir kez daha büyük Türk metal ailemize hoş geldiniz diyoruz. Bu teşkilatlanma sürecinde emeği geçen arkadaşlarımıza da sonsuz teşekkür ediyoruz. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak Çerkezköy’de Metal işkolunda bir tane sendikasız fabrika bırakmayacağız” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10