Minin Kursiyerlerin Sergisi Açıldı

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde eğitim gören resim ve el sanatları kursiyerlerinin yıl sonu sergisi açıldı.

Çorlu 2.06.2017 17:40:00 0
Minin Kursiyerlerin Sergisi Açıldı

Tarihi Belediye Binası'nda gerçekleştirilecek serginin açılış törenine Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, CHP İlçe Başkanı İsmail Akar, belediye başkan yardımcıları Erdoğan Demirci ve Kemaleddin Avcı, belediye meclis üyeleri, kurs öğretmenleri, kursiyerler ve velileri katıldı.

 

800 ÖĞRENCİ EĞİTİM ALDI

 

Yıl boyunca kurs öğretmenleri Birsel Dıramca, Melek Orta ve Nurgül Balın Dıramca eğitmenliğinde gerçekleştirilen kurslarda yapılan resim ve el sanatları çalışmalarının vatandaşların beğenisine sunulacağı sergi açılış töreninde Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan katılımcılara hitaben bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Baysan yapmış olduğu konuşmasında; Çorlu Belediye tarafından halka ücretsiz olarak verilen kültürel kurslarda yaklaşık 800 öğrencinin eğitim aldığını belirtirken, söz konusu kurslarda hayallerin gerçekleştirildiği ve herkesin içerisinde var olan gizli cevherlerin dışa vurumu için emek sarf edildiğini dile getirdi. Kurslara katılan ve söz konusu yıl sonu sergisi için emek harcayan kursiyerlere ve ailelerine teşekkür eden Başkan Baysan konuşmasının ardından kursiyerler ile birlikte kurdele keserek yıl sonu sergisinin açılışını yaptı. Yapılan açılış töreninin ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan katılımcılar ile sergiyi gezerken etkinliğin sonunda günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10