Muhtarından Kaymakamına kadar Herkes Bu İftarda Buluştu

Çerkezköy İlçe Müftülüğünün geleneksel olarak her yıl Ramazan ayında verdiği iftar yemekleri, bu yıl da Çınar Bahçe Restaurant'ta yoğun katılımlı olarak gerçekleşti. İftar Ã

Çerkezköy 2.06.2017 17:50:00 0
Muhtarından Kaymakamına kadar Herkes Bu İftarda Buluştu

İFTARA KAYMAKAM ABBAN’DA KATILDI

 

Çerkezköy İlçe Müftülüğünün önceki akşam Çınar Bahçe  Restaurant’ta  düzenlediği geleneksel iftar yemeğine Kaymakam Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek, Çerkezköy ilçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Çorlu İlçe Müftüsü Adem Gülmek, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yavuz, Çerkezköy Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma  ve  Dayanışma Vakfı Müdürü  Nuray Koç, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, NKÜ Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Taha Aslanlı, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, Çetin Gruop Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Diyanet Vakfı Çerkezköy Şube Başkanı Ahmet Çetin, Çetin Gruop Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Seval Çetin, Türkiye Diyanet Vakfı Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı  Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Hikmet İşcan, İstasyon Mahallesi Muhtarı Bahri Çakır, GaziOsman Paşa Mahallesi Muhtarı Mutlu Timur, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turhan Ersöz, Fatih Mahallesi Muhtarı Mehmet Çetin, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı İrfan Akem, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, Veliköy Mahalle Muhtarı Ersan Albayrak ile Çerkezköy ilçe Müftülük personeli katıldı.

 

‘’RABBİM BİZİ İYİLİKTEN AYIRMASIN’’

 

İftar sonrası kısa bir konuşma yapan Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı Çerkezköy’deki görevine geçtiğimiz haftasonu resmen başlamıştı. İftar yemeklerini yedikten sonra konuşmasına başlayan müftü Bardakçı şunları söyledi; “Öncelikle bu akşam iftarımıza gelerek bizleri onurlandırdığınız için başta Kaymakamımıza, Başsavcımıza, İl Müftümüze, Çorlu Müftümüze, Daire müdürlerimize, Siyasi Parti Temsilcilerimize, muhtarlarımıza ve vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Bu yıl Çerkezköy’de dolu dolu bir Ramazan Ayı yaşıyoruz. Tüm camilerimiz dolup taşıyor. Rabbim bizi iyilikten ayırmasın ve bizleri bu dünyada iyilik bahşettiği kullarından eylesin” dedi.

 

‘’ŞEHİTLERİMİZE ALLAHTAN RAHMET DİLİYORUM’’

 

Bardakçı’nın ardından konuşan Tekirdağ İl Müftüsü İsmail İpek’te, “Bu akşam burada iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Ramazan ayı birliğimizi ve dini duygularımızı daha da pekiştirdiğimiz önemli bir aydır. Bu ayın faziletlerini yerine getirmek bizleri her yönde rahatlatır ve huzur verir. Az önce Çerkezköy müftümüzün de belirttiği gibi Ramazan Ayı birlik ve beraberliğimizin daha da pekişmesine ve kardeşlik ve dini duygularımızın da her zamankinden daha çok gelişmesine vesile olan mübarek ayımızdır. Allah bizi doğruluktan ve iyilikten ayırmasın. Dün bir helikopter kazasında 13 yüksek rütbeli subayımızı, askerimizi şehit verdik. Onlara Allah’tan rahmet diliyor, mekanlarını rabbim cennet eylesin diyorum. Başta şehit aileleri ve yakınları olmak üzere tüm vatanımıza ve milletimize, sabır ve başsağlığı diliyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10