Eğitimli insan ekonominin kazancıdır

Türk – İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Türk Metal Sendikası Eğitim Programı kapsamında sürdürülen eğitimlerin aksatılmadan d

Çerkezköy 5.06.2017 10:10:00 0
Eğitimli insan ekonominin kazancıdır

EĞİTİM ŞART

 

Koçak, Kıbrıs eğitimlerinin aksatılmadan devam ettiğini ve önceki gün de Kıbrıs Eğitimine 24 sendika üyesini, eşleri ve çocuklarıyla birlikte gönderdiklerini belirtti. Koçak; “Türk Metal Sendikası olarak biz eğitime çok önem veriyoruz ve eğitim bizim olmazsa olmazımızdır. Eğitimsiz üyemiz kalmayana kadar da çalışmalarımız devam edecek. Eğitimlerimiz; Ankara Büyük Anadolu Termal Otel, Büyük Anadolu Ereğli Hotel, Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, Büyük Anadolu Girne Hotel ve Bodrum Anadolu Hotel olmak üzere 5 ayrı otelde devam ediyor” dedi.

 

BU YIL EĞİTİMLERE BODRUM VE KIBRIS’I DA DAHİL ETTİK

 

Başkan Koçak, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Türk Metal Sendikası olarak bu yıl eğitimlerimize Bodrum ve Kıbrıs’ı da dahil ettik. Mayıs ayında Bodrum Anadolu Hotel’de 312 üyemiz eğitim aldı. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemize bağlı İşyerlerinde çalışan üyelerimiz dönüşümlü şekilde bu şehir dışında eğitimlerine devam ediyor. Kıbrıs’ta da Büyük Anadolu Girne Hotel’de, Dinex Egzoz ve Emisyon Teknolojileri San. ve Tic. A.Ş. İşyerinde çalışan 271 üyemiz eş ve çocukları ile eğitime katıldılar. Bir hafta süren eğitimlerde üyelerimize Kurumsal Bağlılık, İş Sağlığı ve Güvenliği, Sendikal İlişkiler, Kişisel Gelişim, Aile İçi İletişim, İletişim, Ekonomi ve Küresel Gelişmeler konusunda eğitimler verilmektedir” ifadelerini kullandı.

 

EN İYİ ÜRETİM EN İYİ EĞİTİMDEN GELİR

 

Koçak, eğitimli kişinin üretiminin ekonominin kazancı olduğunu da belirterek, “Her alanda eğitimin önemi olduğu günümüzde çalışanların da eğitimli olması durumunda daha iyi üretim yapmış olmaları ekonomimizin kazancıdır. Bu nedenle Türk Metal Sendikası olarak genel merkezimizin başlattığı bu eğitimlerimiz ilk günden beri aralıksız olarak devam ediyor. Eğer dünya ülkeleriyle rekabet edeceksek onlardan daha iyi üretim yapmak zorundayız ve üretimin temeli eğitimdir. Biz sendika olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10