Sinoplular iftarda buluştu

Kapaklı ve Çerkezköy'de ikamet eden yüzlerce Sinoplu, Kapaklı Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından altıncısı düzenlenen iftar programında oruç açtı.

Kapaklı 5.06.2017 22:42:00 0
Sinoplular iftarda buluştu

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Sinoplular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından verilen iftar yemeğine AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Dt. Ayşe Doğan, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Kapaklı Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nezahat Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Sinoplu iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Davetlilerle yakından ilgilenen Dernek Başkanı Şakir Demirel, gerek iftar programına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara, gerekse iftar programının düzenlenmesinde emeği geçen Sinoplu iş adamlarına teşekkür etti.

 

“MUTLU VE GURURLUYUZ”

 

Ramazan ayının birilik ve beraberliğin iyice pekiştiği bir ay olduğuna dikkat çeken Demirel, "Ulus olarak birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bu günlerde, Kapaklılılar olarak aynı sofrada iftar açıyoruz. Bundan dolayı çok mutlu ve gururluyuz" dedi. Yüzlerce vatandaşla ile birlikte aynı sofrada oruç açmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer’de programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

“HEMŞERİ DAYANIŞMASININ GÜZEL BİR ÖRNEĞİDİR”

 

Ramazan ayının birliğin, dirliğin, beraberliğin, kardeşliğin yoğun yaşandığı bir ay olduğunu kaydeden AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Dt. Ayşe Doğan” İftar programları büyük bir buluşmaya ve kaynaşmaya vesile oluyor. Düzenlenen iftar ve sonrasındaki etkinlikler hemşeri dayanışmasının güzel bir örneğidir. Birlik ve beraberliğimizi sonuna kadar sürdürmeyi temenni ediyor, Ramazan’ın hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10