Çerkezköy'de Ramazan, tiyatro ile şenleniyor

Çerkezköy Belediyesi, Çerkezköylülerin tiyatroyla bütünleşmeleri, huzur ve bereket ayı olan Ramazan'da keyifli dakikalar geçirmeleri için Ramazan şenliklerine devam ediyor. Çerkezköy Belediyesi tarafı

Çerkezköy 5.06.2017 22:43:00 0
Çerkezköy

KEYİFLİ DAKİKALAR YAŞATTI

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından Ramazan şenlikleri kapsamında “Ramazan’da Cümbüş” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Çerkezköy Kapalı Otopark üzerinde sahnelenen oyun, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken, oyunu Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ile yüzlerce vatandaş açık havada birlikte izledi. Ünlü oyuncu Ahmet Çevik’in yazdığı, Deniz Oral’ın yönetmenliğini yaptığı “Ramazan’da Cümbüş” adlı tiyatro oyununda Tuğba Özay, Ahmet Çevik, Selin Bayraktar, Burak Akbulut ve Deniz Oral yer aldı.  Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği tiyatro oyununda, oyuncuların performansları büyük beğeni topladı. Oyun sonunda ünlü isimler dakikalarca ayakta alkışlandı.

 

“MAHALLE İFTARLARI KURACAĞIZ”

 

Oyunun ardından sahneye çıkan ve sanatçılara çiçek takdim eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Çerkezköylüler oruçlarını açtıktan sonra, çoluk çocuk hep beraber tiyatro izlemenin keyfini yaşıyor. Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan ayını birlik, beraberlik ve komşuluk duyguları içerisinde geçirmeleridir. Ramazan boyunca bütün mahallelerde iftar sofraları kuracağız ve vatandaşlarımızı iftar sofralarında buluşturacağız. Bu güzel geceye katılan, onurlandıran herkese ve ünlü tiyatro oyuncularımıza, sahnelediği güzel oyun içinde teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10