Hayırsever çiftten bol dualı iftar

Çerkezköy'ün hayırsever isimlerinden Müjgan-Serkan Karagöz, isimlerini taşıyan okulda geniş katılımlı iftar programı düzenledi. Protokol üyelerinin yanı sıra engelli bireyler ile ailelerinin yoÄ?

Çerkezköy 7.06.2017 19:50:00 0
Hayırsever çiftten bol dualı iftar

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Müjgan-Serkan Karagöz çifti, isimlerini taşıyan Özel Eğitim Uygulama Merkezi bahçesinde iftar programı düzenledi. Önceki akşam organize edilen iftar yemeğine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ünal, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Volkan Torun, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz, Yusuf Hayri ile Abdullah Nayır, Belediye Meclis üyesi Ömer Kılınç, Çerkezköy Emniyet Hizmetlerini Güçlendirme ve Destekleme Derneği Başkanı Süleyman Ece, ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ile yönetim kurulu üyeleri, Şoförler Odası Başkanı Mustafa As, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği üyeleri, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, İlçe Müftüsü Veli Vehpi Bardakçı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necmi Akman, mahalle muhtarları, hayırsever Seval Çetin, Şehit Aileleri, Okul Müdürleri, öğretmenler, Engelli öğrenciler ile aileleri katıldı.

 

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Hayırsever Karagöz çifti iftar öncesi ve sonrasında davetlilerle yakından ilgilenerek yemek servislerini garsonlarla birlikte yaptılar. Karagöz çifti daha sonra tek tek masaları dolaşarak davetlilerin istek ve arzularını dinlediler. İftar sonrasında kısa bir konuşma gerçekleştiren Serkan Karagöz, iftar programına icabet eden tüm katılımcılara teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisinde bulundu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10