Kilit taşı yol yapım çalışmaları sürüyor

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yanıkağıl mahallesinde kilit taşı yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı 8.06.2017 19:20:00 0
Kilit taşı yol yapım çalışmaları sürüyor

“ÖNEMLİ İŞLERE İMZA ATTIK”

 

Yapımı devam eden kilit taşı yol çalışmaları hakkında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Yanıkağıl mahallemizin modern bir görünüme kavuşması ve Mahallemize hak ettiği değeri vermek adına her alanda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Fen işleri müdürlüğümüzün yürüttüğü çalışmalar kapsamında özellikle, yollarımızda önemli işlere imza attık ve atmaya da devam ediyoruz. Yanıkağıl mahallemizde de bazı yollarımız sorunluydu. Sorunun ortadan kalkması için çalışmalarımızı başlattık. Çalışmalarımız tamamlandıktan sonra kilit parke taşları ile kaplı yollarımızı hem daha kullanışlı hem de daha güzel bir görünüme kavuşturmuş olacağız” açıklamasında bulundu.

 

“SORUNLARI BİLİYORUZ”

 

Kapaklı’nın sürekli gelişip büyüdüğünü ve inşaat sektörünün de buna paralel olarak ilçede artış göstermeye devam ettiğini kaydeden Mandalı “ İhale hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Kapaklı’mızda geçtiğimiz yıllarda yapmış olduğumuz asfalt ve beton yollarımızda sorunlar olduğunu biliyoruz. Ekiplerimiz tüm cadde ve sokaklarımızı mercek altına aldı ve tespitlerini yaptı. İnşallah Kapaklı’mızda alt yapısı tamamlanan ve bozulan Belediyemiz yetkisindeki tüm cadde ve sokaklarımızda tekrar asfalt yol yapım çalışmaları yapacağız'' dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10