Üye sayımız 12 bine ulaştı

Türk-İş Tekirdağ İl temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak yaptığı basın açıklamasında, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak mevcut üye

Çerkezköy 8.06.2017 19:21:00 0
Üye sayımız 12 bine ulaştı

ÜYELERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ

 

Başkan Murat Koçak yaptığı açıklamada şöyle konuştu; “Türk Metal Sendikası olarak biz ülkemizin en büyük emekçi ailesiyiz. Bu ailemiz her geçen gün bir öncekinden daha da büyüyerek çoğalmaktadır ve ailemize yeni katılımlarla da çok daha büyüyecektir. Bu ailenin bir ferdi olarak şahsın ve üyelerimizle gurur duyuyoruz”

 

‘’KALE KİLİT VE KALIP SAN. A.Ş.’DE ŞUBEMİZE BAĞLANDI’’

 

Başkan Koçak, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesine son günlerde TEKNOGON teşhir Elemanları San. A.Ş. nin katılmasının ardından KALE KİLİT ve KALIP SAN. A.Ş.’nin de Çerkezköy Şubesine bağlandığını da belirterek, “ HMY Grup bünyesinde yer alan TEKNOGAN Teşhir Elemanları San. A.ş.’nin şubemize katılmasının ardından geçtiğimiz hafta içinde de istanbul’da ki fabrikayı Çerkezköy’e taşıyan Kale kilit ve Kalıp San. A.Ş.’ninde Şubemize bağlanmasıyla birlikte Türk Metal Sendikası Çerkezköy şubemizin üye sayı 12 bin’e ulaştı. Hedefimiz yıl sonuna kadar şubemize yeni fabrikalar daha katarak şubemizin üye sayısını 15 bine çıkartmaktır. Ayrıca, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi olarak Kurum ve Kuruluşlarla bu güne kadar yapmış olduğumuz indirim anlaşmalarından bu işyerlerinde çalışan sendikamız üyeleri de   faydalanacaklardır”diye konuştu.

 

‘’Karadeniz Ereğlisi’ne 15 kişi gönderdik’’

 

 Bu yıl Türk Metal Sendikası olarak sendika üyelerine Karadeniz Ereğlisi’nde de eğitimlerin verildiğini de belirten Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, “Önceki akşam sendika üyesi 15 bayan’ı Karadeniz Ereğlisi Büyük Anadolu Otel'de gerçekleşecek olan Eğitim programına gönderdiklerini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN  


0282 726 91 91
0282 747 65 10