'Tanınmış Kişi' Akay ile birlikte yemek dağıtacak

Sosyal paylaşım sitesinden kendisini 'Tanınmış Kişi' olarak tanıtan ve sıcak tavırlarıyla herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Raif Dinçkök Ortaokulu öğrencisi Sezgin Çayır, Kapal

Çerkezköy 8.06.2017 19:26:00 0

SOHBET ANLARI OBJEKTİFLERİMİZE YANSIDI

 

Son zamanlarda sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlar ile dikkat çeken ve kendisini ‘Tanınmış Kişi’ olarak adlandıran 15 yaşındaki Sezgin Çayır, katıldığı bir programda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı yemeğe davet etti. Kapalı Otopark üzerinde düzenlenen etkinlikleri izlemek üzere alana gelen Sezgin Çayır, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ile kısa bir süre sohbet ederken, bu anlar da objektiflerimize yansıdı.

 

ÜNLÜ OLMA YOLUNDA İLERLİYOR

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kısa süreliğine de olsa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan ve kendinden emin tavırlarıyla büyük beğeni toplayan Çayır’a ilgi günden güne büyüyor. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe’nin de makamında poz vermeyi ihmal etmeyen Sezgin Çayır, gazetecilerle çektiği selfileri de sosyal medya hesabından paylaşarak birlik beraberlik mesajları veriyor.

 

İFTAR YEMEĞİNİ BİRLİKTE DAĞITACAKLAR

 

Son olarak Kapalı Otopark üzerinde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Vahap Akay ile bir araya gelen Çayır, kısa bir sohbetin ardından Başkan Akay’ı yemek programında ağırlamak istediğini ifade etti. Vahap Akay küçük öğrencinin teklifine teklifle cevap verirken, “Fevzipaşa Mahallesi’nde Pazar günü düzenlenecek olan iftar programına sende katıl ve benimle birlikte yemek dağıtımını gerçekleştirdikten sonra yemeğimizi birlikte yiyelim” dedi.

 

BAŞKAN AKAY’IN TEKLİFİNİ KABUL ETTİ

 

Başkan Akay’ın teklifini geri çevirmeyen Sezgin Çayır, iftar programında orada olacağını ifade ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10