Eş zamanlı operasyonda 5 kişi yakalandı

Türkiye genelinde dün, sabah saatlerinde hırsızlık suçlarından, haklarında arama kararı bulunanlara yönelik yapılan eş zamanlı operasyonda Çerkezköy'den bir, Kapaklı'dan da dört kişi gÃ

Çerkezköy 8.06.2017 19:29:00 0
Eş zamanlı operasyonda 5 kişi yakalandı

OPERASYONLARA ÇOK SAYIDA PERSONEL KATILDI

 

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 81 İl’de eş zamanlı Adli makamlarca haklarında hırsızlık suçundan araması olanlara yönelik operasyon düzenlendi. Dün sabah saatlerinde gerçekleşen operasyonda, Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çok sayıda personel ile beş adrese düzenlenen operasyonda dört kişi gözaltına alındı.

 

HAKLARINDA YAKALAMA KARARI BULUNUYOR

 

Ekipler tarafından evlerinde yakalanan B.A., Ö.K., Ü.Y. ve N.Ç., emniyetteki ifadelerinin ardından Çerkezköy Adliyesi’ne sevk edildiler. Diğer yandan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de belirlenen 3 adrese düzenledikleri operasyonda Orhan D.’yi yakalamayı başardı. Şahısların konut dokunulmazlığını ihlal ve diğer hırsızlıklardan haklarında yakalama kararı olduğu öğrenildi.

 

İKİ KİŞİ TUTUKLANDI

 

Kapaklı’da evlerinde yakalanan ve adiliye sevk edilen şahıslardan Ünal Y. tutuklanırken, diğer üç şahıs ise serbest bırakıldı. Çerkezköy’de yakalanan Orhan D.’de çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderildi. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10