''Zararlar Telafi Edilecek''

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, geçtiğimiz Cuma günü yaşanan sel felaketi sonrası, zarar gören ilçe merkezleri ve mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Tekirdağ 11.06.2017 17:36:00 0

GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNDE BULUNDU

 

İlk olarak Çorlu Rumeli Mahallesini ziyaret eden Başkan Albayrak, sel felaketinde oluşan hasarı yerinde inceledi. TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, TESKİ Çorlu İlçe Şube Müdürü Selçuk Küçüker ve TESKİ Çorlu Şubesi ekipleri ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Albayrak ilçe geneli ile ilgili bilgi aldı ve hasarın en kısa zamanda giderileceğini söyledi. Ziyaretler kapsamında Avrupa Yakası Gazetesi'nin matbaa bölümünü de ziyaret eden Başkan Albayrak, gazete çalışanlarına geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

 

‘’İLGİLİ BİRİMLERE TALİMAT VERDİ’’

 

Başkan Albayrak incelemelere Ergene ve Çerkezköy İlçesi ile devam etti. Başkan Albayrak Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesi ve Çerkezköy İlçesi Kızılpınar Mahallesini ziyaret ederek yağmur ve dolu sonrası zarar gören esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşlarla sohbet eden ve son durum ile ilgili bilgi alan Başkan Albayrak, zararların en kısa zamanda telafi edilmesi için ilgili birimlere talimat verdi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10