Başkan Mandalı kirve oldu

Kapaklı Belediye başkanlığı tarafından her yıl geleneksel hale getirilen ve bu yıl 13'sü düzenlenecek olan '' Toplu Sünnet Şöleni''hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Kapaklı 11.06.2017 17:39:00 0
Başkan Mandalı kirve oldu

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Çerkezköy’de hizmet veren İrmet Hospital’de sünnet edilen çocuklarının kirveliğini de yaptı.  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sünnet şöleni kapsamında kesimlerin başladığını kaydederek, “Sünnetlerimiz başladı. Çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortam da erkekliğe ilk adımlarını atıyor” dedi.

 

MORAL VERDİ

 

Kapaklı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği toplu sünnet şöleni kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının sünnetleri Çerkezköy’de bulunan Özel İrmet Hastanesinde gerçekleştiriliyor. Sünnet olarak erkekliğe adım atan çocuklara moral vermek için hastaneye gelen Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı sünnet olanlara kirvelik yaptı. Başkan Mandalı sünnet olarak, erkekliğe ilk adımı atan çocukların her birine de tek tek ‘Cesaret Sertifikası’ ve çeşitli hediyeler verdi.

 

“YANLARINDA OLMAYA DEVAM EDİYORUZ”

 

Dar gelirli ailelere destek olmak amacıyla her yıl düzenli olarak sünnet şöleni gerçekleştirdiklerini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Çocuklarımız sağlıklı ve hijyenik bir ortamda erkekliğe ilk adımlarını atıyorlar. Bütün çocuklarımızın sünnetlerini ramazan ayı boyunca sürdüreceğiz. İmkanı olmayanların vatandaşlarımızın arkasında olmaya devam ediyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın sevinci için, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah Allah bize bu altın yürekli çocuklarımızın Mürüvvetlerini de gösterir. Şimdiden tüm ailelerimize geçmiş olsun diyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10