İftar sofrası Tepe Piknik alanında kuruldu

Çerkezköy Belediyesi tarafından 'Sofralar Kuruluyor, Gönüller Bir Oluyor' sloganı ile düzenlenen mahalle iftarları, Cumhuriyet mahallesinde devam etti. Tepe Piknik Alanında kurulan iftar sofrasına katılım

Çerkezköy 11.06.2017 17:44:00 0
İftar sofrası Tepe Piknik alanında kuruldu

İFTAR YAPMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

 

Daha önce Fatih, İstasyon, Veliköy ve Yıldırım Beyazıt Mahallelerinde kurulan iftar sofralarının Tepe Piknik Alanında devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Ramazan Ayı, içimizdeki sevgi, kardeşlik, dayanışma ve hoşgörü duygularını pekiştiren kutsal bir aydır. Çerkezköy Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi mahallelerimizde kurduğumuz iftar sofralarımızda bir araya gelerek sevgi, kardeşlik ve dayanışma ruhuna katkıda bulunuyoruz. Bu Ramazan ayında bugüne kadar Fatih Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Veliköy ve Yıldırım Beyazıt Mahallesi sakinleri ile bir araya gelme, iftar yapmanın mutluluğunu yaşamıştık. Cumhuriyet Mahallesi sakinleri ile bir arada olma, iftar yapma, sohbet etme imkanını, mutluluğunu yakaladık. İftarlarımıza katılan, bizler ile birlikte oruçlarını açan tüm Cumhuriyet Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum, hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

DÜN DE FEVZİPAŞA MAHALLESİ’NDE İFTAR SOFRASI KURULDU

 

Mahalle iftarlarının devam edeceğini sözlerine ekleyen Başkan Akay, “Dün de Fevzipaşa Mahallesi’nde oturan hemşerilerimiz ile Fevzipaşa İlkokulu bahçesinde kurulan iftar soframızda bir araya geldik. Bugün Bağlık Mahallesi’nde iftar soframız iki ayrı noktada kurulacak. İftarımızın birisi Salı Pazarı’nın olduğu alana, diğeri ise Bağlık Muhtarlığı etrafında kurulacak. İki ayrı noktada aynı gün kurulacak olan Bağlık Mahallemizdeki iftarın ardından yarın, Kızılpınar Mahallemizde yine iki ayrı noktada Kızılpınarlı hemşerilerimiz ile bir araya gelerek, iftarlarımızı açacağız. Kızılpınar Mahallemizdeki iftar sofralarımız, Kızılpınar 125. Yıl İlkokulu ve Kızılpınar İlkokulu bahçelerinde kurulacak” diye konuştu.

 

ÇİFT YÖNLÜ OLARAK İFTAR SOFRASI KURULACAK

 

Vahap Akay konuşmasının devamında ise, “Mahalle iftarlarımız 18 Haziran Pazar günü Atatürk Caddemizde kurulacak olan iftar soframız ile tamamlanacak. Atatürk Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatılacak ve 5 bin kişilik iftar sofrası kurulacak. Gazi Mustafa Kemal Paşa ve Gazi Osman Paşa Mahallesi sakinlerimizin katılacağı iftar soframız ile mahalle iftarlarını tamamlayacağız. Mahalle iftarlarının dışında 14 Haziran Çarşamba günü Çerkezköy’de görev yapan tüm kamu çalışanları, kooperatifler ve muhtarlar ile Kapalı Otopark üzerinde kurulacak olan iftar sofrasında bir araya geleceğiz” dedi.

 

22 BİN HEMŞERİLERİMİZLE BİR ARAYA GELMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Perşembe günü Kapalı Pazar Yeri önünde Pazar esnafı ile 16 Haziran Cuma günü de Engelliler Derneği önünde engelli vatandaşlar ve aileleri ile bir araya geleceklerini ifade eden Başkan Akay, “17 Haziran Cumartesi günü ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşları ve esnaflar ile birlikte Kapalı Otopark üzerinde kurulacak olan iftar soframızda bir araya gelip, iftarlarımızı açacağız. Ramazan ayı boyunca 13 farklı noktada kurulacak olan Çerkezköy Belediyesi İftar Sofralarında Çerkezköylü hemşerilerimizi görmekten, onlar ile oruçlarımızı açmaktan büyük memnuniyet duyacağız. Ramazan ayı boyunca kurulacak iftar sofralarımızda toplam 22 bin hemşerimiz ile bir araya gelmeyi hedefliyoruz” açıklamasında bulundu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10