Aktif Yapı iftarı ilgi gördü

Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik 'in önceki akşam, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki Karadeniz Restaurant'ta verdiği iftar programı ilgi gördü. İftar programına yaklaşık 200 kişi kat

Çerkezköy 12.06.2017 20:15:00 0
Aktif Yapı iftarı ilgi gördü

AKTİF YAPI SAHİPLERİ MİSAFİRLERİNİ KAPIDA KARŞILADI

 

Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik firması sahibi Zafer Okan Özkan başta olmak üzere, firma müdürü Ersin Deliktaş ve işyeri personel müdürü Mehmet Deliktaş, iftara davet ettikleri misafirlerini restaurant girişinde güler yüzle karşıladılar. İftar sırasında da misafirler ile yakından ilgilendiler.

 

İFTAR İLGİ GÖRDÜ

 

Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik Firmasının Karadeniz restaurantta düzenlediği iftar programına Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Er Petrol Sahibi Aydın Er, mütahhitler, esnaflar başta olmak üzere Kapaklı, Saray ve Çorlu ilçelerinden de çok sayıda davetli katıldı. Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik firması Sahibi Zafer Okan Özkan iftara katılan tüm misafirlerine katılımları için teşekkür etti.

 

RAMAZAN AYININ BİRLEŞTİRİCİ RUHUNA VESİLE OLDUK

 

Zafer Okan Özkan, “Aktif Yapı Doğalgaz ve Mühendislik olarak önceki yıl başlattığımız ve geleneksel olarak da devam ettirdiğimiz iftar programlarımız ile Ramazan ayının birleştirici ruhuna vesilesi olmaya çalışıyoruz. Bu yıl da tüm eş, dost ve arkadaşlarımızla, esnaflarımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın daha yoğun yaşandığı Ramazan ayının ülkemize ve İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10