Temel atıldı, sırada Mavi Bayrak var

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmara Ereğlisi İlçesine bağlı Sultanköy Mahallesindeki kanalizasyon İnşaatı Temel Atma Törenine katıldı.

Marmara Ereğlisi 13.06.2017 17:55:00 0
Temel atıldı, sırada Mavi Bayrak var

İnşaası TESKİ tarafından yapılacak olan kanalizasyonun temel atma törenine, Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Hayrabolu Belediyesi Başkan Vekili Oğuz Çakmak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı İbrahim İçöz, TESKİ Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Ünal, TESKİ Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Törende ilk konuşmayı gerçekleştiren TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, TESKİ tarafından Marmara Ereğlisi İlçesine yapılan kanalizasyon ve terfi hatları, terfi merkezleri ile fosseptikler hakkında bilgi vererek bu konudaki katkılarından dolayı Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a teşekkür etti. Şafak Başa'nın ardından kürsüye gelerek konuşmasını yapan Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ise bu töreni 11 ayın sultanı Ramazan'da gerçekleştirmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

 

"MARMARA EREĞLİSİ'NE AŞIK OLUNUR"

 

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa ve Başkan İbrahim Uyan'ın ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye takdim edilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak " Bir İbrahim Uyan kolay olunmuyor. Dört dönem belediye başkanı olmak ve bunu hakkıyla yerine getirmek kolay değil. Bu anlamda hem İbrahim Uyan'ı hem de vatandaşlarımızı kutluyorum. Marmaraereğlisi Perinthos'un başkenti. Bu anlamda ilçemizi elinizle kazsanız tarih fışkırıyor. Yine yaz aylarında nüfus artışı yaşanıyor. Bu yüzden çalışmalarda zorluklar yaşanabiliyor. Bizim Şarköy'den Marmara Ereğlisi'ne kadar her sahilimize Mavi Bayrak almak gibi bir amacımız var. TESKİ Genel Müdürümüz Şafak Başa'nın şahsında tüm TESKİ çalışanlarına da çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Marmara Ereğlisi'nde yaşanır ama en önemlisi Marmara Ereğlisi'ne aşık olunur" dedi. Tören, konuşmaların ardından kanalizasyon inşaatının temelinin atılması ile son buldu.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10