Dadaşların iftarına katılım yoğun oldu

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeği bu sene Aşık Yaşar Reyhani parkında yapıldı. İftar programına her yıl

Çerkezköy 13.06.2017 18:08:00 0
Dadaşların iftarına katılım yoğun oldu

‘’İFTARLAR BİRLİKTELİĞİMİZİN SİMGESİDİR’’

 

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. Akın; “Derneğimizi faaliyete geçirdiğimiz yıldan beridir her yıl Ramazan ayında, geleneksel olarak iftar programı düzenliyoruz. Bu düzenlenen toplu iftar programları birlikteliğimizin simgesidir. Bu kutsal ayda bir arada, ayni sofrada oruç açmak, bizleri birbirimize daha yakınlaştırdığı gibi, dostluklarımızın pekişmesine de vesile olmaktadır. Ayrıca sanayi kenti olan Çerkezköy’e, 81 ilden gelip yerleşen insanlarımızı, ayni sofrada buluşturduğumuzdan dolayı onur ve gurur duyuyoruz.  Düzenlenen toplu İftar programlarımızın en güzel tarafı da budur. Derneğimizin bu yıl ki iftarına katılarak bizleri onurlandıran herkese şahsım, yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

ERZURUM DERNEKLERİ FEDERASYONU BAŞKANI DA KATILDI

 

Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin bu yıl düzenlediği geleneksel iftarında İstanbul Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Ahmet Ağırman ve Federasyon Yönetimi, İstanbul Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticileri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve ilçe yönetimi, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay ve dernek yönetimi, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı İsmail Akın, ÇTSO Meclis üyesi Sinan Sifil, Tekirdağ eski İl Genel Meclisi üyesi Hasan Karaca, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, STK yöneticileri, Çerkezköy Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği eski yöneticileri, Erzurumlu TRT Ses Sanatcısı Nurullah Akçayır ve Komedyen Orhan Doğan ve sanatçıların ekipleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10