ÇTSO'da yeni elektronik belge sistemi kullanıma açıldı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası yeni online belge sistemini üyelerine duyurdu. Yapılan açıklamada odaya kayıtlı üyelerin, Odaya gelmelerine gerek kalmadan, sistem üzerinden kendilerine lazım olacak faaliyet belgesini

Çerkezköy 14.06.2017 18:01:00 0
ÇTSO

‘’AİDAT SORGULAMASI VE ÖDEMESİ DE YAPILABİLECEK’’

 

Online Belge Sistemi ile ilgili açıklama yapan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva; “Online hizmet günümüzde birçok alanda kullanılmaktadır. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimiz de bir yazılım ile Elektronik Belge Dağıtım Sistemine (EBDS) dâhil olmuştur. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası olarak biz de bu yenilik ve kolaylığı üyelerimizin istifadesine sunmak için bir çalışma yaparak Elektronik Belge Dağıtım Sistemini odamızda uygulamaya başladık. Şu andan itibaren EBDS sistem Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasında hayata geçirilmiş olup üyelerimiz diledikleri yerden 7/24 e-imzalı belge talep ettiklerinde, dakikalar içinde sistem üzerinden e-imzalı belgelerini alabilecekler. Üyelerimiz beraberinde aidat sorgulaması ve ödemesi de yapabilecekler” dedi.

 

SİSTEME SADECE FİRMA YETKİLİSİNİN KAYIT OLMASI GEREKİYOR

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine büyük kolaylık sağlayacağı düşünülen sistemde ise üyelerin e-imzalı olarak Faaliyet Belgesi (Sicil Kayıt Sureti) alabilmesi için sisteme sadece firma yetkilisinin kayıt olması gerektiği belirtildi. Ayrıca, TOBB.net sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarasına sms ile gelen şifre ile sisteme girebilecek olan üyeler, sistemin sağladığı kolaylıklardan yararlanabileceği ifade edildi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10