Kursiyerlerden Akay'a teşekkür ziyareti

Çerkezköy Belediyesi'nce açılan İngilizce Kursu'nun Öğretmeni Deniz Altuntaş, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlerle birlikte Başkan Vahap Akay'a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 15.06.2017 18:56:00 0
Kursiyerlerden Akay

HAZİRAN AYINDA TAMAMLANDI

 

Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Ekim 2016 tarihinde açılan İngilizce Yabancı Dil Kursu, Haziran ayında tamamlandı. Kursa kayıt yaptıran kursiyerlerden 35’i başarılı olarak sertifika almaya hak kazanırken, kurs öğretmeni Deniz Altuntaş, başarılı olan kursiyerlerle birlikte Belediye Başkanı Vahap Akay’ı, Prof. Dr. Türkan Saylan Eğitim, Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPMAYI HAZIRIZ”

 

Ziyaretten ötürü kursiyerlere teşekkür eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ”Çerkezköy Belediyesi olarak vatandaşlarımıza yönelik meslek edindirme ve kişisel gelişim kurslarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kurslarda devamlılık esastır. Bundan sonraki süreçte yeni kursiyerlerimizin başvurularını alırken; sizlerin de 2. Kur İngilizce Kursu’na devam etmenizi bekliyoruz. Bu kapsamda biz üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10