'Oy için bir kez daha iş vaadinde bulunacaklar'

Çerkezköy siyasetinin tanınan simalarından Mustafa Ordu, MHP İlçe Başkanlığı yaptığı dönemde yönetiminde görev alan ilçe yönetim kurulu üyelerini iftar yemeğinde ağırladı.

Çerkezköy 18.06.2017 18:26:00 0

Yemek programının ardından konuşan ve termik santral konusuna değinen Ordu, “Termik santral bu saatten sonra kurulacak. Ne kadar bağırırsak bağıralım her şeyi hazırlandı ve kurulacak. Elemanlar dahi hazırlanmış durumda. Ak Parti ben sizi termik santrale sokacağım diyerek gelecek seçimlerde milletten oy toplar. Şu an ki Ak Parti yönetimi bu kadrosuyla bundan sonra hiçbir iş yapamaz” dedi.

 

İFTİHAR EDECEKLERİNE GÖREVDEN ALDILAR

 

H.K HOOKAh Lounge Cafe Bistro’da düzenlenen iftar yemeğinin ardından katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başlayan Ordu, “Dört sene önce görevden alındık. Sizlerle hem Çerkezköy’ün hem de bağlı bulunduğunuz MHP Genel Merkezi’nin gurur duyup iftihar edeceğine, görevden alındık. Dört yıl sonra yönetim kurulu üyeleri olarak bir kez daha toplanıyoruz. Bu belki de Türkiye de örnek olan bir ilçe teşkilatı olarak gözükür” diye konuştu.

 

MANEVİ DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

İlçe yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy’de çok hizmet yaptıklarını ve Çerkezköy halkının da bu hizmetlerden fazlasıyla faydalandığını sözlerine ekleyen Mustafa Ordu, “Ama bugün bakıyorsunuz, iktidar partisi dahi sizin yaptıklarınızı yapamıyor. MHP olarak 2 tane belediye kazandınız ama yine yaranamadınız. Eğer hakkımız varsa o da onlara sadakamız olsun. Önümüze bakacağız. Bu memlekete hizmeti kim yapıyorsa, inanıyor ve güveniyorsak onun yanında biz manevi desteği vereceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

BÖL PARÇALA VE YÖNET STRATEJİSİNİ UYGULADILAR

 

Mustafa Ordu, Ak Parti seçmeniyle asla problemleri olmadığını ifade ederek şöyle devam etti; “Ben Ak Parti seçmenine de buradan merhabamı gönderiyorum. Merhaba demek benden size zarar gelmez manasına gelir. Yerel seçimlerde Kadir bey aday iken bana geldiği zaman bir partinin üyesiyim sana oy veremem ama gönlüm sizinle, Türkün örf adetinde olan bir başkan adayısınız dedim. Bu yapılan hareketlere karşı, şu anki ortamda bugün olsa parti üyesi değilim böyle giderse kendi şahsi oyumu Kadir Bey’e kullanırım. Bir oyla ne olur derlerse seçim kazanılır derim. Memlekette şu anda iktidar tarafından bir hizmet yok. Bu Çerkezköy’ü de mahalle durumuna düşüren yine iktidar partisidir. Çerkezköy ve Kapaklı’nın kesinlikle ayrılmaması gerekirdi. Bunu yapacaklarına adliye ve devlet hastanesini orada yapsalardı da hiç ayrılmasaydık. Mahalle olduğu zaman kimse sizi adam yerine koymaz. Büyükşehir Belediye Çerkezköy ve Kapaklı’yı adam yerine koymuyorsa bundan dolayıdır. Güç bitti gücü ikiye böldüler. Böl parçala yönet stratejisi uyguladılar. Çorlu ergene de aynı. Bunu da o günkü iktidar partisi böldü. Görevde kalsaydık bunun mücadelesini sonuna kadar verirdik” dedi.

 

ŞU ANKİ AK PARTİ KADROSU HİÇBİR İŞ YAPAMAZ

 

Ordu konuşmasının sonunda ise Termik Santral konusuna değinerek, “Termik santral de bu saatte sonra kurulacak. Ne kadar bağırırsak bağıralım her şeyi hazırlandı ve kurulacak. Elemanlar dahi hazırlanmış durumda. Ak Parti ben sizi termik santrale sokacağım diyerek gelecek seçimlerde milletten oy toplar. Şu an ki Ak Parti yönetimi bu kadrosuyla hiçbir iş yapamaz” ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10