Motosiklet uygulamaları artırıldı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından motosiklet kullanıcılarına yönelik uygulama ve denetimler artırıldı.

Çerkezköy 18.06.2017 18:36:00 0
Motosiklet uygulamaları artırıldı

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipleri tarafından şehrin belirli noktalarında yapılan uygulamalarda kask ve ehliyeti bulunmayan sürücülere cezai işlem uygulanırken, muayenesi olmayan motosikletlerde yediemine çekildi.

 

BELİRLİ NOKTALARDA UYGULAMALAR BAŞLADI

 

Aşırı ses ve abartı egzoz ile vatandaşları çileden çıkaran motosiklet sürücülerine karşı denetim ve uygulamalar artırıldı. Cadde ve sokaklarda adeta cirit atarak hem trafiği olumsuz etkileyen hem de vatandaşları rahatsız eden gürültülerden dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri belirledikleri noktalarda uygulamalara başladı.

 

MUAYAENESİ OLMAYAN MOTOSİKLETLER OTOPARKA ÇEKİLDİ

 

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler önceki akşam Cumhuriyet Meydan’ında yaptıkları uygulamalar kapsamında kask ve ehliyet kontrolü gerçekleştirdi. Ekipler durdurdukları motosiklet sürücüleri üzerinde yaptığı denetim sonucunda kask ve ehliyeti bulunmayan sürücülere cezai işlem uygularken, muayenesi olmayan motosikletleri de yediemin otoparkına çekti.

 

DENETİMLER ARTARAK DEVAM EDECEK

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirme de ise aşırı ses ve abartı egzoz ile vatandaşın huzurunu bozarak trafik akışını tehlikeye düşüren motosiklet sürücülerine yönelik denetim ve uygulamaların aralıksız olarak devam edeceği ifade edildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10